Звук без забележки

Дали ще слушате музика, гледате видео клипове или играете на игри е без значение, защото таблетът ще ви потопи в един нов свят. Звукът наистина е кристално ясен, като за наседнинственият проблем е, че говорителите се намират в долната част на таблета и ако лежитев леглото си и сте подпрели устройството, звукът ще е заглушен. Това е единствениятнедостатък на устройството.

Свързани навсякъде с iPad Mini

10 часа с един заряд? Напълно възможно. Заради ниската резолюция, животът на батерията е същият, като при другите таблети на Apple. Устройството пристига в две версии: WiFi и WiFi+3G. Ние тествахме WiFi версията и издържахме цял ден без проблем с един заряд на батерията. Интересното е, че батерията се зарежда много бавно, в сравнение с тази в iPhone. Новият конектър изглежда впечатляващо тънък, удобен и приятен за използване. За съжаление, iPad Mini не поддържа NFC технологията, но Bluetooth 4.0 e наличен.

iPad Mini – всичко, което искате от нискобюджетен таблет

Устройството на Apple определено е по-скъпо от другите подобни на пазара. Резолюцията на дисплея е същата като тази в iPad 2, процесорът също, но вие няма да усетите забавяне. Няма да усетите липсата на NFC, синхронизацията с iCloud помага много при прехода от друго iOS устройство, а писането и четенето на книги представлява истинско удоволствие.

Тествахме и Nexus 7 преди време, но, според нас, iPad Mini си заслужава парите. Дизайнът, перфектната камера, производителността, изобилието от качествени приложения в App Store и лекотата на устройството ни карат да смятаме, че в момента няма по-добър и завършен продукт на пазара на нискобюджетните таблети.