Снимка: Cnet
Снимка: Cnet

Редица медии са получили вчера покана от Instagram за събитие, което ще се състои на 12-ти декември от 10 часа местно време в центъра на Манхатан.

От американската компания изпратили поканите чрез куриери на FedEx, не по имейл. Самото предложение е под формата на дървено кубче със снимка от социалната мрежа върху му, обвито в кафява хартия и с бяла панделка. Блокчето дори е специално пригодено да може да са закача на стена – препратка към призива на Instagram към медиите да запазят датата в календара си.

За последните три години социалната мрежа се разви изключително много, като на този етап в нея има 150 милиона активни потребители от целия свят.

Можем да предположим, че на събитието ще бъдат представени така очакваните лични и групови съобщения, за които се изсипаха редица слухове през последния месец.

 

 

 

Сподели
Предишна страницаРевю на PowerBeats
Следваща страницаПочина Нелсън Мандела – един от най-великите лидери в историята
Силвия Янчева е технологичен журналист и редактор на Smart News. Работила е в дирекция на МВнР и била е част от екипа на първата демократична онлайн медия Policymic. Като най-голяма своя страст определя спорта, който е неизменна част от ежедневието й от години насам. Интересува се и от политика, Психология, PR, Фотография, и социални мрежи. За контакти: yancheva@smartnews.bg