Instagram ъпдейтна приложението си за гугълската платформа. Новата версия 1.1.7 вече поддръжа само устройства с Froyo (Android 2.2) и по-нови версии.

Последната версия на най-известното приложение за редактиране и споделяне на снимки вече поддръжа и работа с таблета на Google – Asus Nexus 7. Най-важното е, че снимки могат да се правят вече и предната камера. Функцията беше добавена, защото таблетът на Google няма задна.

Освен това, новата версия предлага и възможност за споделяне на снимки във Flickr. Досега функцията споделяне можеше да бъде използвана само във Facebook, Twitter и Foursquare.

Можете да свалите най-новата версия на Instagram от Google Play Store.

Източник: Geeky Gadgets 

Снимка: Geeky Gadgets

Сподели
Предишна страницаSony обяви F800 Walkman с Android 4.0 ICS
Следваща страницаЩе има 64GB версия на Samsung Galaxy S III
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg

1 коментар

Comments are closed.