infiltr

Ако се чувствате ограничени от филтрите в Instagram, но все пак искате да разкрасите снимките си, тогава Infiltr предлага неограничени възможности. Мобилното приложение има на практика неизчерпаеми опции с вградените в него 5 милиона филтъра.

При селекция на филтър за прилагане към снимката, потребителите могат да изберат нов като плъзнат пръста си върху екрана. Всяка една точка представлява нов избор, който променя изцяло редактираното изображение. За да се отличат различните филтри, разработчиците са вградили балонче, което показва основния цвят на избраните настройки.

Идеята на Infiltr е да премахне междинната стъпка на избор и прилагане на избрания филтър, както се случва при подобни програми. Според разработчиците това отнема време, което може да бъде спестено за заснемане на снимки. Новият начин на прилагане на филтри се смята за по-удобен за масата потребители, които по-скоро искат да изберат нов и по-интересен вид на своите изображения, а не да се обременяват от менюта и настройки.

Приложението се предлага за цената от 1.99 щатски долара в iTunes, като за момента е налична версия само за iOS потребители.

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS