От днес клиентите на Теленор могат да се сдобият с най-новата перла в короната на  глобалния технологичен гигант – смарт часовниците HUAWEI Watch GT 3. Четирите различни варианта на часовника могат да бъдат закупени съответно HUAWEI WATCH GT 3 46mm Active за 529.99 лв., HUAWEI WATCH GT 3 46mm Elite за 649.99 лв., HUAWEI WATCH GT 3 42mm Elegant с кожена каишка за 529.99 лв., HUAWEI WATCH GT 3 42mm Elegant с миланска каишка за 649.99 лв., или с допълнителен лизинг, който започва от 22.19 лв. на месец с двугодишен договор.

Новият смарт часовник идва в два модела, като Теленор ще предлага по две разновидности от всеки. Стилният им дизайн е допълнен от изключително издръжлива батерия с до две седмици живот за 46-милиметровия модел и седмица за 42-милиметровия. Часовниците са съвместими както с Android, HarmonyOS, така и с iOS и дават възможност за осъществяване на bluetooth обаждания. HUAWEI Watch GT 3 осигурява още непрестанно проследяване на здравния статус и предлага над 100 режима за тренировки.

Повече информация за офертата можете да намерите на сайта на оператора, както и на място във физическите магазини в цялата страна.

Сподели
Предишна страницаБели слушалки от Genesis за Коледа
Следваща страницаСгъваемите телефони на Google
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.