Есента идва с ново предложение от VIVACOM – стилния и тънък Huawei Nova. Освен с изящния си дизайн, моделът се отличава с метален корпус, селфи камера с усъвършенстван Beauty режим за перфектни кадри и сензор за пръстови отпечатъци за още по-голяма сигурност за потребителите.

4G смартфонът от семейството на Huawei e с ярък 5-инчов IPS дисплей с оптималната Full HD резолюция. Huawei Nova прави снимки с висока резолюция и живи цветове, благодарение на 12MP основна и 8MP селфи камера. Устройството работи под операционна система Android 6.0 (Marshmallow) с ефективен осемядрен 2.0 GHz процесор и 3GB памет, които позволяват гладка работа на последната версия на приложенията. Вътрешната памет е 32GB с възможност за разширение до 256GB с microSD карти. За по-голяма сигурност на потребителите Nova разполага със сензор за пръстови отпечатъци за допълнителна защита на личната информация.

Моделът ще се предлага в три цветови комбинации, които да изразят индивидуалността на всеки – Black Gold, Black Silver и White Silver.

В магазините на VIVACOM устройството се предлага на цени от 21.90 лв. на месец с тарифен план SmartXL.