huawei_honor_6_forthebrave

Huawei стартира нова лендинг страница, посветена на Honor 6 и скорошната му премиера в Европа, която се очаква след по-малко от седмица. Освен часовник, отброяващ дните до европейския пазарен дебют, и някои подробности около спецификациите на осемядреното устройството, на страницата се вижда и че китайският гигант е решил да прояви щедрост.

Huwaei ще подари 50 нови Honor смартфона на потребители, които се регистрират с имейл адрес, но преди да побързате да въведете своя трябва да ви предупредим – за съжаление играта е само за живеещи във Великобритания, Германия, Холандия или Франция. Ако не сте сред тях, можете да подскажете на свои приятели, които отговарят на това условие, да опитат късмета си. Крайният срок е 28 октомври.

При всички положения дебютът на Honor 6 в Европа се очаква с интерес. Смартфонът на Huawei има 5-инчов 1080p дисплей, 3 GB оперативна памет, както и Kirin 920 осем-ядрен процесор, съставен от четири A15 ядра и 4 A7 ядра, с които според Huawei е напълно достойна конкуренция на Snapdragon 805. Сред  най-забележителните му характеристики са алуминиевото тяло, едва 2.86 милиметровата рамка и 13 MP камера.