От  HTC България обявиха новия ъпдейт за модела HTC One X, наличен от 10 август.

Първоначалните промени ще включват ъпдейт до Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich (ICS)). Нещо повече, вече ще се предлага подобрено Sense изживяване, което ще доведе до следните промени за потребителите – свързване на функциите в менюто с бутона „последни приложения” (и подобрена визуализация на приложения без ICS като Facebook); улеснено управление на табовете в браузъра чрез специален бутон за превключване; подобрени възможности на камерата, като баланс на белия цвят и продължителен автофокус.

 Що се отнася до разработчиците, HTC  разширява SDK поддръжката на Media Link и предлагат рамка за разработка на приложения за видео-разговори, с които усъвършенстват производителността и качеството.

Сподели
Предишна страницаПродават БТК през есента
Следваща страницаКампания на М-Тел с престижна бизнес награда
Силвия Янчева е технологичен журналист и редактор на Smart News. Работила е в дирекция на МВнР и била е част от екипа на първата демократична онлайн медия Policymic. Като най-голяма своя страст определя спорта, който е неизменна част от ежедневието й от години насам. Интересува се и от политика, Психология, PR, Фотография, и социални мрежи. За контакти: yancheva@smartnews.bg