HTC-One-M9-Hima-gold-03

През последните седмици онлайн се появиха доста различни снимки на предстоящия флагман на HTC – One M9 или Homa. Не можем да бъдем сигурни какво точно ни готвят тайванците, докато не видим официалното представяне на смартфона, но все повече изображения се публикуват в различни медии.

Виж още: Ревю на Sony Xperia Z3 Compact

Последните снимки са от Nowhereelse и на тях може да се види дизайна на златистия HTC One M9. Въпреки че устройството изглежда напълно завършено, не можем да потвърдим, че това е финалната версия на флагмана, но пък те съвпадат с останалите, които ви показахме по-рано. Интересното при всички снимки до момента е, че на нито една от тях не се виждат двете задни камери, които бяха обявени с One M8.

HTC ще представи новото попълнение към One серията на 1 март в рамките на Световния мобилен конгрес, като е възможно на събитието да видим и One M9 Plus – модел, който се очаква да бъде с 5.2-инчов дисплей с 1440 x 2560 резолюция и сензор за пръстови отпечатъци. Предполага се, че One M9 ще предлага BoomSound говорители, осемядрен Snapdragon 810 процесор, 3GB RAM и 32GB вградена памет, операционна система Android Lollipop с потребителски интерфейс Sense 7.

Смятате ли, че това наистина е HTC One M9 и харесва ли ви дизайна на предстоящия смартфон?