HTC-One-M9-2015-Proto1

Вчера писахме, че новият флагман на HTC ще бъде с подобрена задна камера, която вече ще е 20 мегапиксела, а UltraPixel камерата ще бъде използвана за предна. Това ще осигури на One M9 сериозна преднина пред останалите топ устройства на пазара.

ВИЖ ОЩЕ: GALAXY S6 ЩЕ ИМА ВЕРСИЯ С ИЗВИТ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ДИСПЛЕЙ

Днес изтекоха снимки, за които се твърди, че показват One M9, или още наречен Hima, и няма как да не забележим голямата камера от задната страна. Това може би е доказателство, че HTC ще запази Duo Camera технологията, но този път тя ще предлага много по-висока резолюция. Вчера Bloomberg писа, че според източници, близки до HTC, дизайнът на предстоящия M9 ще бъде доста сходен с това, което видяхме при предшественика му, като потребителите ще могат да избират между актуалните в момента цветове – златисто, сиво и сребристо. Изтеклите снимки на прототипа на новия флагман потвърждават тази информация.

HTC-One-M9-2015-Proto2

Имаше спекулации, че HTC M9 ще дойде с BoomSound предни стерео говорители, не трябва и да очакваме по-голям от 5-инчов дисплей с Quad HD резолюция. Според Bloomberg смартфонът ще бъде с новия процесор Snapdragon 810, Dolby 5.1 и потребителския интерфейс Sense 7. Очакваме M9 да дебютира на технологичната сцена на 1 март в рамките на Световния мобилен конгрес в Барселона.