HTC, световен лидер в иновациите и дизайна, представя днес първия колекционерски HTC смартфон за феновете на Шампионска Лига на УЕФА. Устройството е създадено по повод на финалите за купата, чийто домакин е Берлин през 2015 г.

Знаковият дизайн на флагмана на HTC става още по-разчупен с футболната версия на смартфона. Всепризнатият HTC One (M8) се отличава с гравиран гръб с легендарното лого на Шампионската Лига на УЕФА.

Изработена от цяло парче алуминий, колекционерската версия за фенове на Шампионската Лига на УЕФА показва изключително отношение към детайлите при дизайна и структурата. Това качество се харесва на футболните запалянковци, които споделят страстта си към безупречното представяне, както на играчите на терена, така и на смартфона си.

Смартфонът разполага с ярък, 5-инчов дисплей с висока резолюция, обвит в изтънчен метален корпус с рафиниран гръб от полиран алуминий. Благодарение на него смартфонът има издръжливост, която може да се справи и с най-напрегнатите срещи на терена и най-силните футболни емоции. Специалната УЕФА версия се превръща в задължителен аксесоар за всеки футболен запалянко.

Колекционерският смартфон на HTC за Шампионска Лига на УЕФА е програмиран за ефикасност, но създаден с мисъл към футбола. С допълнителни функции като Motion Launch™, които позволяват на HTC One (M8) да засича местоположение и движение и HTC BoomSound™ за несравним кристален звук и невероятна картина, смартфонът засилва футболните емоции на феновете от любимия им спорт и се превръща в жизненоважен спътник по време на целия сезон на Шампионската Лига на УЕФА.

В допълнение, новата Duo Camera на HTC разполага с HTC UltraPixel™ сензор и позволява заснемането на страхотни снимки при всякакво осветление. Футболните фенове никога вече няма да изпуснат и момент от преживяването.

Безупречният външен вид на УЕФА смартфонът на HTC се допълва от подробната футболна информация, която дава уникалното Android приложение HTC Football Feed. Апликацията предлага новини, статистика в реално време директно от УЕФА, прогнози и специално съдържание от всеки мач от Шампионска Лига на УЕФА и УЕФА Лига Европа.

HTC Football Feed можете да изтеглите от Google Play.