Всички обичат да тестват камерите на новите смартфони със снимки в условия, които не са перфектни. По този начин можем да видим как се справя въпросната камера с по-малко светлина или в по-сложни ситуации. Какво обаче за идеалните снимки? Как да си изградим представа за това как би изглеждала една снимка например с новия Google Pixel, ако се постараем тя да е възможно най-добра? Google съвсем спокойно отговарят на този въпрос с нова галерия.

Айзък Рейнолдс от камера екипа на Google публикува отворена галерия в Google Photos, в която е качил известно количество снимки, направени с новия смартфон на компанията. Всички те са снимани в идеални условия и са подбрани така, че да показват възможностите на устройството — цветовете са пъстри, контрастът е остър и всичко това прави пейзажите идеални.

Вижте: Галерия снимки от Google Pixel

Рейнолдс обещава, че няма да имате нужда от филтри, когато снимате с Pixel или Pixel XL. Остава да видим дали на думите му може да се вярва.

Google Pixel излиза на пазара съвсем скоро. Кога ще дойде в България още е рано да се каже, но не мислете, че Smart News няма да подложи камерата на смартфона на ултимативното изпитание! През това време пък кликнете на линка по-горе и вижте снимките от Google и Айзък Рейнолдс, направени с чисто новото устройство.

1 коментар

  1. Може да има малко Clarity филтър. То 99% от фотографиите минават през Лайтруум.

Comments are closed.