В мрежата вече има нов сайт, който твърди следното: „Сексът никога няма да бъде същият отново. Вижте всичко, от всеки ъгъл.“. Казано по друг начин – създателите му подкрепят идеята за ползване на очилата по време на секс.

Да се върнем малко по-назад във времето. Какво беше това чудо Google Glass? Тази джаджа спада към смарт аксесоарите, които събират все повече почитатели в технологичните среди. Макар да не са приети с отворени обятия от всички, очилата на Google са доста интересни и биха намерили интересно приложение. На този етап те все още са в процес на разработване и трудно бихте могли да се сдобиете с тях.

Да се върнем към въпросния сайт. Явно създателите му поддържат идеята, че очилата ще са в полза на хората и по конкретно могат да бъдат използвани и не само за работа, но и за вид забавление. В този случай става дума за един от човешките актове, за който се говори с червена точка в ъгъла, което е странно, след като говорим за наркотици без да я слагаме тази точка, но това е друга тема.

[cquote]Използвайте Google Glass за едно по-добро сексуално преживяване[/cquote]

Според създателите на сайта, една двойка би могла да се възползва от очилата и изричайки командата “ok glass, it’s time” всеки от двамата ще вижда това, което и другия. Дори можете да свържете телефона си и да се гледате от всеки ъгъл. Освен това очилата могат да ви бъдат полезни по време на това удоволствие и с още едно-две неща. Можете да ги ползвате, за да изключите осветлението, да си пуснете някоя песен на Марвин Гей или да гуугълнете в мрежата за някоя интересна секс поза. В края на нощта, Glass ще сглоби всички кадри заедно и ще ви покаже видео от цялото „събитие“.

Този проект е създаден от Wearable Tech Hackathon в Лондон, които са се запитали именно как могат да подобрят изживяването от секса. В отговор на този си въпрос те ни предлагат по-доброто предложение, което в случая е Google Glass, а не Skype.