HTC One M8 Gold

HTC One M8 Gold

HTC One M8 се предлага на пазара в широка гама цветове, като един от тях е златно. Ако искате обаче наистина позлатен телефон, ще трябва да приготвите сумата от около 1900 лири.

Компанията Gold Genie, специализирана в изработката на луксозни апарати, предлага 24-каратово златно покритие на флагмана на тайванската компания срещу 1897 лири, версията с розово злато струва 1997 лири, а има и платинен вариант, който ще ви струва “само” 2907 лири.

Смартфонът разполага със стандартните характеристики на HTC One M8, но е предназначен за хора с дълбоки джобове и вкус към премиум материалите на изработка и пристига в луксозна кутия от черешово дърво. Ако смятате, че ще можете да си позволите този “златен” модел, можете да посетите страницата на компанията, за повече информация.

Много от потребителите критикуват Samsung за използването на пластмаса в техните флагмани, но не е ли прекалено показно едно устройство да бъде позлатено? Какво значение всъщност има външния вид, ако хардуерът си заслужава? Няма еднозначен отговор на тези въпроси. След като подобни апарати съществуват на пазара и се купуват, дори и на тези цени, значи има потребители, готови да се разделят с крупна сума, само и само да „блеснат“ с новата си придобивка. Мода или кич, лукс или просто прищявка, златният HTC One M8 е реалност!