По повод началото на учебната година, GLOBUL стартира поредица от специални събития в страната, които ще продължат до края на октомври. В рамките на кампанията, операторът ще раздаде 11 смартфона Sony Xperia Tipo в томбола,.

По време на събитията, всички желаещи ще могат да участват в заснемането на видео със забавен сюжет. Благодарение на специална технология, кадрите от всеки видео запис ще бъдат разпечатвани на място в индивидуални книжки със снимки, които участниците ще получават безплатно за спомен. Освен това, всеки от тях ще получи допълнителна награда от GLOBUL, както и възможност да се включи в томбола за спечелване на смартфон Sony Xperia Tipo.

Промоционалните активности на GLOBUL ще се състоят на 29-30 септември в търговски център The Mall, на 5-6 октомври в кино Арена Младост в Бизнес Парк София и на 13-14 октомври в столичния Сердика Център. Последните две събития в рамките на кампанията ще се проведат на 20-21 октомври в кино Арена Запад в София.

Освен това, GLOBUL ще проведе промоционални активности и в редица водещи университети в страната, сред които Софийски университет „Св.Климент Охридски“, Университет за световно и национално стопанство, Технически университет – София, Американски университет – Благоевград, Великотърновски университет „Св.св. Кирил и Методий“ и др. Студентите ще имат възможност да си направят интерактивна снимка на специален фон, както и да опитат късмета си в томболата за голямата награда- смартфон Sony Xperia Tipo.

Сподели
Предишна страницаGoogle Play празнува 25 милиарда сваляния с намаление на цените
Следваща страница2013 може би ще е годината на Windows Phone 8
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg