Krypton 750

Krypton 750 е новото попълнение в портфолиото на полския бранд Genesis. Мишката впечатлява не само с параметрите си, но и със своята издръжливост и възможности за персонализиране.

Моделът идва със система от 12 тежести, която позволява на всеки потребител да регулира теглото на мишката от 58 до 76 г според своите индивидуални предпочитания. Комплектът включва и сменяеми горни панели – плътен и перфориран с дизайн тип “пчелна пита”. Оптичният сензор е PixArt PAW3333 с шестстъпкова настройка в диапазона от 200 до 8000 DPI с ускорение до 35 G и скорост на проследяване на движенията до 300 инча в секунда. Налични са и 6 програмируеми бутона за управление на команди.

Krypton 750 е оборудвана с механични суичове с издръжливост до 50 милиона клика, а кабелът с дължина 1,8 м е с оплетка Paracord. Включеният софтуер позволява промяна на функциите на бутоните, запазване на макроси и профили във вградената памет и управление на RGB подсветката. 

Krypton 750 ще се предлага в черен и бял цвят с матово покритие на цени между 65 и 70 лв. с ДДС за различните варианти. Очаква се моделът да бъде наличен в България от първото тримесечие на годината.

Сподели
Предишна страницаКакво представляват такси трансферите и как да ги използваме
Следваща страницаСветещи растения вместо крушки
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.