Samsung-Galaxy-Xcover-3-3

Новият смартфон в семейството на Samsung – Galaxy Xcover 3, ще бъде наличен в търговската мрежа на VIVACOM още през следващата седмица. Моделът, който е изключително подходящ за любителите на по-екстремни преживявания, ще се предлага единствено от българския телеком сред операторите.

SamsungGalaxyXcover 3 е оборудван с удобен 4.5“ TFT дисплей. Любителите фотографи могат да запечатат най-интересните моменти от ежедневието си с 5MP стандартна камера или 2MPселфи камера. Смартфонът разчита на четириядрен 1.2GHz процесор и операционна система Android v4.4.4 (KitKat).

Това, което отличава GalaxyXcover 3 от другите модели в същия клас, е влаго и прахо-устойчивостта му. Те са гарантирани от IP67 сертификат. Специфичната характеристика за издръжливост на смартфона го прави атрактивен за любителите на приключения, както и за хора, чиято работна среда предполага наличие на прах или влажност.

Samsung GalaxyXcover 3 ще се предлага на най-добра цена от 9,90 лв. на месец с план MaxiCall XXL за две години от VIVACOM.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS