S6 Edge

Вчера VIVACOM и Samsung представиха официално двата нови флагмана Galaxy S6 Edge и S6. Премиум моделите идват в България само няколко седмици след световната им премиера, която се състоя на MWC в Барселона през март, и ще бъдат в търговската мрежа на телекома от 14 април.

VIVACOM ще предлага Samsung Galaxy S6 Edge в бял, черен и златист цвят на цена от 45,90 лв. на месец при сключване на двугодишен договор за абонаментен план MaxiCall XXL. Златният вариант ще бъде наличен единствено в търговската верига на VIVACOM до края на май. Версията Samsung Galaxy S6 ще се предлага в бял и черен цвят. Моделът може да бъде закупен най-изгодно за 39,90 лв. на месец с тарифен план MaxiCall XXL за две години. Цените пък на двата телефона в брой ще са 1370 лв. без договор за Samsung Galaxy S6 и 1670 лв. без договор за Samsung Galaxy S6 Edge, като това са цени за 32GB версии.

Както знаете, вчера бяха обявени и цените и на HTC One M9. В кеш стартово тя ще е 1499 лв., а самият модел ще се предлага във всички оператори. Очевидно тайванският флагман ще е с около 100 лв. по-скъп от този на Samsung, което е малко странна стратегия. Днес и Мтел трябва да обяви цените си за новите Galaxy модели и при малко повече късмет може да видим и цифри, които да са още по-приемливи от тези.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS