спално бельо

Какво е Фън Шуй? Можем да го наречем живо изкуство за потоците на енергия, което всеки може да изучи и да приложи принципите му в собствения си живот.

Фън Шуй предоставя уникалната възможност да се потопите напълно в един красив, хармоничен свят и да откриете нови и атрактивни начини за подреждане на вашия дом.

За пълноценен сън, от гледна точка на Фън Шуй, се нуждаем от спалня, изпълнена със спокойна, миролюбива енергия. Това включва избор на добро място за позиционирането на леглото и подходящ дизайн в спалнята, който в никакъв случай не бива да е агресивен.

Колко по-удобно и комфортно място е спалнята, толкова по-благоприятно се отразява това на вашето здраве и способността да възстановявате бързо силите си, както и върху качеството на сексуалния и семейния живот.

Нека се обърнем към мъдростта на древното изкуство и да се научим да хармонизираме пространството в едно толкова важно място, където всички ние прекарваме над една трета от живота си.

Има някои общи правила, които ще ви помогнат да избегнете грешки при избора на спално бельо.

Добре е да имате предвид, че в старото легло се натрупва лоша енергия, която пречи на здравословната почивка. Затова най-добре изхвърлете силно износеното спално бельо. Този съвет е подходящ и за тези, които са се разделили с партньора си.
Счита се, че бельото, свързано с енергията на бившия, ще попречи в създаването на нови връзки.

Освен това, новото и красиво спално бельо ще внесе в интериора и в живота ви много приятни и свежи моменти.

Също така, идеален вариант е съчетаването на конкретно спално бельо, в зависимост от плановете ви за прекарване на нощта. Ако сте решили да прекарате нощта в здравословен сън и да си починете пълноценно, използвайте един комплект, а в случай, че предстоят бурни страсти – друг.

ФънШуй не препоръчва спално бельо, решено в принтове на коли, филми или хищни животни, защото те могат да попречат на спокойния сън, носейки енергия, свързана с опасност и безпокойство. Най-добрият вариант е едноцветното спално бельо в нежни цветове, които ще ви помогнат да се отпуснете напълно.

 

Източник: Магазин за спално бельо – spalnobelio.bg

Сподели
Предишна страницаИзкуствените цветя в декора на банята
Следваща страницаВодородно гориво от въздух
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.