Fury

Fury е предстоящият американски военен филм, посветен на Втората световна война. Режисьор и сценарист е Дейвид Айер, а филмовите звезди Брад Пит, Шая Лебьоф, Логан Лерман, Майкъл Пеня, Джейсън Айзъкс и Скот Истууд ще са главните герои в този епичен екшън.

Филмът се развива по време на последния месец на Втората световна война, през април 1945 г. Тъй като съюзниците са на прага да направят окончателния си тласък в Европа, закаленият в битки американски сержант от втората бронетанкова дивизия на име Wardaddy, който ще бъде изигран от Брад Пит, командва танк на име “Fury”. С пет човека екипаж, той тръгва на смъртоносна мисия зад вражеските линии. Малобройни, но добре въоръжени, Wardaddy и хората му са изправени пред врага, със значително малки шансове за успех, но решени да ударят сърцето на нацистка Германия.

Fury ще е може би единственият военен филм за 2014, който определено ще си заслужава да се гледа. С участието на небезизвестни актьори, този филм ще е изпълнен с екшън, драма и напрегнати моменти, които лично мен съм сигурен, че ще ме държат в напрежение. Fury трябва да излезе в кината на 17 октомври.