Здравейте

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание Digital4Varna – най-голямото събитие в областта на Дигиталния Маркетинг, което ще се проведе във Варна през 2019 година. Досега поредицата успешни конференции  се провежда в град Пловдив, като през изминалите години в различните издания са присъствали над 3500 участници, а броят на лекторите минава 150.

Огромният интерес и потенциалът на Морската столица стават причина за избора ѝ на домакин на поредното  издание. Фокусът на лятната дигитална сесия е  върху SEO и Контент маркетинг – двата най-големи фактора за успеха на един бизнес в Интернет. Град Варна разполага с топ специалисти в сферата на Оптимизацията и Маркетинга на Съдържанието, които в компания с други водещи имена от бранша ще превърнат събитието в топ проява за цялата 2019 година.

Онлайн присъствието става все по-значим фактор за развитието на всеки бизнес. За да  се успее в тази нова и конкурентна среда са нужни съответните знания и умения. Придобиването им е продължителен процес, който задължително преминава през участие в подобни форуми. Ако досега по редица причини огромен процент от тези прояви бе съсредоточен в София, то вече на дигиталната карта  на България се появяват и други градове. Нашата амбиция е Варна да заеме своето полагащо се място като усточиво ядро за развиване на онлайн бизнес. Затова Digital4Varna залага на  най-добрите практици в тази сфера, професионалисти, които ще споделят своя опит с участниците. През двата дни от провеждането му, в трите зали ще се изявят над 30 лектори с презентации, изложения, SEдискусионни панели и уъркшопове. Публиката ще има реалната възможност да стане част от успешния дигитален свят.

Домакин на лятното издание е Хотел „Черно море“, чиито нови и прекрасно оборудвани зали са готови да поемат близо 400 участници и 35 лектора от цяла България. Прогрмата на Digital4Varna е разработена така, че да покрива максимално широк диапазон от теми, които вълнуват представителите на бизнеса и маркетинг специалистите. Ще бъдат засегнати успешните практики и казуси, водещите световни тенденции и изисквания в областта на SEO и Контетн Маркетинга, ще се обърне внимание на нормативните изисквания за развитие на успешен бизнес в Интернет. Статистиката показва, че над 85% от всички брандове присъстват или имат намерение да присъстват Онлайн. Близо 3/4 от всички български сайтове  са всъщност онлайн магазини или представляват съответния бизнес. Това означава търсене на нови пазари, клиенти и партньори, което е предизвикателство за всички – и за големите играчи, и за стартиращите бизнеси. В този ред на мисли, ползата от форуми като този е без никакво съмнение.

Коя е потенциалната аудитория на Digital4Varna? Това са собственици и мениджъри на компании от Варна, региона и страната. Всеки бизнес, който се интересува от предимствата на дигиталните технологии или вече ги прилага в комуникацията с клиентите си. Възможностите, които предлага Варна като местоположение, инвестиционен поток и инфраструктурна база стават все по-големи и разнообразни. Интересът към третия по големина град традиционно е голям и все повече бизнеси се развиват успешно тук. Именно това е една от най-важните причини да проведем един от най-големите форуми за дигитален маркетинг.

Какви са възможностите за спонсорите на Digital4Varna.  Събитието се очертава като най-мащабното за Варна през 2019 година в сферата на  Дигиталния маркетинг и Оптимизацията. Интересът към подобни прояви в града е изключително висок, като участниците са не само представители на местния бизнес, но и на градове като Бургас, Русе, Шумен, Добрич, Велико Търново. Възможността да се видят на едно място най-добрите  SEO специалисти, маркетолози и дигитални експерти, със сигурност ще бъде оценена от бизнеса. За спонсорите на събитието пък е опция да презентират своя бизнес пред избрана аудитория. Маркетингът е най-успешният инструмент, който води към успеха. И е съвсем нормално  той да привлича само амбициозните, креативните и иноваривни професионалисти. Такива, каквито търсите в своите екипи.

Различните спонсорски пакети дават много разнообразни форми – презентатор от компанията, провеждане на анкети, участие в дискусионния панел, разполагане на рекламни пана, щендери и други  презентационни материали. Можете да изберете този вариант който отговаря най-добре на вашите цели. Уверяваме ви обаче, че партньорството с Digital4Varna ще се превърне в едно от от най-успешните ви бизнес решения.

  1. 2 дни в топ сезона на Варна
  2. 3 зали с перфектни условия
  3. близо 48 часа лекции, обучения, уъркшопове и дискусии
  4. над 3 от топ имената на България в Оптимизацията и Дигиталния Маркетинг
  5. 400 участници от страната – мениджъри, собственици на бизнес, студенти, преподаватели

Никога Варна не е била домакин на по-мащабно събитие за SEO и Контент Маркетинг! Каним ви да бъдете сред първите!

За нас ще бъде удоволствие да бъдете сред партньорите на Digital4Varna. Готови сме да отговорим на всички въпроси, които имате.

Моля, обърнете внимание на прикачените файлове. В тях са описани различните спонсорски пакети, както и видео презентация за изминалите издания на събитието.

С уважение и пожелание за успешен бизнес,

Йордан Ангелов

Проджект Мениджър,  Конференции Digital 4

 Любомир Любомиров

Мениджър, Digital4Varna

Т: +359 899949565, 359 884 937 994

Е: info@digital4varna.com

F: https://www.facebook.com/digital4avarna/