Докато пазарът на интернет услуги е буквално наводнен и изборът на доставчик може да се окаже все по-труден, все още има компании, които успяват добре да се отличат от масата и да предложат нещо различно и наистина добро. Характерен пример за това е Cooolbox, която предлага на своите клиенти най-бързия и надежден начин за интернет достъп.

Как се случва това?

Всичко това се случва благодарение на технологията Fiber to the home ( позната още и като FTTH). Това всъщност представлява технология от най-ново поколение, при която всеки един клиент разполага със собствено оптично влакно от техническия център, и то директно до неговия дом или пък офис.

Вече е доказано, че тази технология осигурява на всички потребители максимално качествена, сигурна и безпроблемна интернет връзка. Причината за това е, че по този начин се изгражда напълно нова оптична свързаност до всеки клиент. Така и съответното оптично влакно не се споделя с никой друг.

Специалистите отбелязват още, че директната оптика до дома дава възможност за предоставяне на интернет, телевизия и телефон само с един единствен кабел.

Любопитен факт е, че FTTH е същата технология, която екипът на Cooolbox и за предлагане на удивителна телевизия. Тя позволява излъчване на цифровия сигнал без компресия. Така абсолютно всеки потребител получава цифров приемник за срока на ползване на услугата, който осигурява възможно най-високо качество на сигнала.

Собствената платформа за IP телевизия дава чудесна възможност за предоставяне на мултимедийно съдържание със 100% гарантирано качество.

Ако се чудите как да станете cool, то тогава бихте искали да знаете, че първата стъпка към тази задача е запитването. Клиентът заявява желание за включване през уеб сайта на фирмата, на нейния национален телефон или пък чрез Coool център. След това, естествено, се уточнява адресът, на който ще се ползва услугата. Посочва се и предпочитанието за конкретната услуга.

Екипът на фирмата консултира всеки клиент за параметрите на различните оферти и дава мнението си за това коя от услугите е възможно най-подходяща за съответните нужди.

След това се стига до етапа на проучването, като техническият екип на Cooolbox прочува дали и каква техническа възможност има за включване на посочения географски адрес. Ако има нужда, се извършва експертен оглед на място от специалистите на водещия български интернет доставчик. Огледът винаги се съгласува предварително с клиента, особено ако е необходимо и неговото присъствие.

И в края на цялото това начинание се стига до инсталацията. Технически екип на фирмата посещава заявилия желание за услугите клиент в удобен за него, но предварително уговорен ден и час. След това екипът от професионалисти с богат опит в тази материя инсталира услугата. Задължително тества и дали всичко работи коректно и по начина, който потребителят очаква. Следва и демонстриране на услугата, при което, ако има съгласие от двете страни, се подписва договор.

След инсталацията, екипът на Cooolbox остава на разположение 24/7 за своите клиенти за въпроси и съдействие.

Направете един добър избор! Осигурете си перфектния и така дълго желан достъп до най-качествения интернет, за да получавате информация и забавление на всяко място, на което отидете!

Сподели
Предишна страницаМузикалният сайт Listn.to забавлява с плейлист на тема GDPR
Следваща страницаЗапочна Days of Play в Playstation Store!
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.