Трейлърът, който ще видите днес, е за един сериозен филм. На 18 септември тази година ще излезе „Black Mass“ – продукция, основана на истински случай и разказваща историята на един от най-опасните престъпни босове в САЩ – Уайти Бълджър.

Бълджър е бил брат на американски сенатор. След като властите го пипват, той става информатор, за да се отърве от конкурентни бандити, които навлизат в територията му. В ролята на Бълджър ще видим не кой да е, а Джони Деп и точно това прави гледането на „Black Mass“ нещо задължително. Всички сме свикнали да гледаме Джони в леко комедиини, на моменти несериозни роли, с изключение на няколко. Точно с комедиините такива той напоследък изскача в ума на много хора и мисля, че дойде време да покаже дали отново е способен да влезе в ролята на наистина сериозен герой.

„Black Mass“ е базиран по книгата на Дик Лер и Джерард О’Нийл, като сценарият е на Джез Бътъруърт („На ръба на утрешния ден“) и Марк Малоук („С пълна газ“). Режисьор на продукцията е Скот Купър, който познавате като заемащ същата длъжност в лентите „Лудо сърце“ (Crazy Heart) с Джеф Бриджис и „Вън от пещта“ (Out of the Furnace) с Крисчън Бейл. Премиерата, както казах, е на 18 септември, като това е датата за САЩ. За Европа още няма информация.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS