mean girls talking

Клиентите на новия предплатен пакет b-connect easytime ще могат да говорят с петима приятели от мобилната мрежа на GLOBUL на цени от пет до само една стотинка на минута, в зависимост от сумата на направеното презареждане.

Предплатеният пакетb-connect easytime осигурява на потребителите 500 включени минути към пет номерав група „За приятели“, както и 3 лв. първоначален кредит при активиране. Цената на пакета е 6 лв. с ДДС.

При всяко презареждане, клиентите на b-connect easytime ще говорят на преференциални цени с петте номера в група „За приятели“. Презареждане на стойност от 6 до 9 лв. ще позволи на потребителите да провеждат разговори на цена от 5 стотинки на минута. При презареждане в размер на 10 лв. или повече, разговорите ще се таксуват на цена от само 1 стотинка на минута. Специалните цени към номерата в група „За приятели“ са валидни 31 дни от датата на презареждане. Същата е валидността и напървоначално включените в пакета минути, считано от датата на активиране.

Потребителите на новия предплатен пакет b-connect easytime могат да изберат предпочитаните от тях номера, които да добавят в група „За приятели“, чрез обаждане на кратък номер 125.

След изчерпване на включените минути, след изтичане на тяхната валидност или валидността на специалната цена, разговорите към номерата от група „За приятели“ ще се таксуват на цена от 23 стотинки на минута, а разговорите към други мрежи в страната ще струватпо 39 стотинки на минута. Цената на кратките текстови съобщения към всички национални и международни мрежи е 22 стотинки за SMS.