applock-droid-teaser

Често ли ви се е искало да можете да ограничите достъпа до вашите снимки или съобщения? В Google Play има много приложения, предназначени да ви помогнат в тази ситуация и едно от тях е AppLock.

След като инсталирате програмата, тя ще поиска да създадете парола, която ще се използва за отваряне на самото приложение и функциите, защитени от него. В основното меню ще намерите списък с всички програми, инсталирани на смартфона ви и ще можете да изберете кои от тях да защитите с парола. Можете да заключите и специфични функции като приемане на телефонни обаждания например.

applock

В допълнение можете да изберете числова парола или макет за отключване. В случай че забравите своята парола, вие сте защитени с таен въпрос, чрез който можете да я ресетнете. Никой не може да деинсталира AppLock без да знае паролата. Приложението работи с Android 2.2+. Има няколко вида акаунта, сред които и платен, разполагащ с повече опции за персонализиране.

Ако смятате, че вашите приложения, снимки или кореспонденция трябва да бъдат защитени от неоторизиран достъп, можете да инсталирате AppLock от Google Play още сега.