Днес Apple добави още няколко клипа към списъка си с помощни видео материали за използването на Apple Watch. Новите клипове са съответно за Apple Pay, Activity и Workout и могат да бъдат намерени както на уеб страницата Apple Watch Guided Tour, така и в YouTube профила на компанията.

Клиповете, които можете да гледате по-долу, ще ви покажат как точно да използвате Apple Pay възможността на умния часовник – от добавянето на нова кредитна или дебитна карта, до самото пазаруване. Вижте също и възможните функции на Activity приложението, което ще ви помогне да следите дневните си дейности. То ще ви предложи три конкретни, които да подобрят начина ви на живот, като можете да добавите и други. Последното видео за днес е за Workout приложението, което е ориентирано към спортуващите хора – през него можете да преглеждате постиженията си, да поставяте нови цели и да следите моментното си състояние, докато тичате, например.

Освен новите изброени клипове, на страницата ще намерите и вече качени такива за обаждания, Siri, Maps, приложението за музика, съобщения, Faces и не на последно място Digital Touch.

https://www.youtube.com/watch?v=LQmASmoMYwg

https://www.youtube.com/watch?v=y1nqy2CPbQU

https://www.youtube.com/watch?v=BDQYCBjXsaw

 

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS