iphone-ios-users ios 9

Работата по всяка следваща версия на iOS може да успее да изнерви журналистите и потребителите до максимална степен. При нея очакваме да има нещо ново, което да промени изцяло преживяването, както и набор от нови функции. Според предварителна информация от сайта 9to5Mac в iOS 9 основната цел на разработчиците ще бъде оптимизацията на системата. Това ще е една версия, която ще предложи много по-добра производителност, отколкото нови функции.

Виж още: iPhone 6s също може да бъде с 8-мегапикселова камера

Премахването на бъгове е приоритет, който може би е взел преднина пред внедряването на нови възможности. Предполага сe, че Apple ще оптимизира iOS 9 по такъв начин, който ще позволи бъдещите обновления да заемат по-малко пространство. Това означава подобрения в програмния код, както и изглаждането на недостатъците на системата.

При настолните системи Apple направи подобен ход с пускането на OS X Snow Leopard. Това бе версия, която основно подобри работата на компютъра. С излизането на iOS 8, която предложи тотална промяна на външния вид и голям брой нововъведения, това е разумен ход. Ще очакваме с нетърпение да видим какво са ни подготвили Apple.