Според нов слух, разпространен от G For Games и цитиран от 9to5mac, Apple вече тества няколко различни варианта на iPhone 7, всеки с различни функции. Едва минаха два месеца от премиерата на тазгодишните модели, а ето вече можем да кажем нещо за бъдещите – спекулациите сочат към USB Type-C, 3D Touch с поддръжка на мултитъч, както и разпознаване на пръстови отпечатъци направо на екрана.

Може и да ви се струва прекалено, но някои от тези неща звучат логично. Е, не можем да кажем много за USB Type-C, тъй като едва преди дни се твърдеше, че може Apple да премахнат аудио жака от своите телефони. Ако това стане, заедно с имплементирането на новия USB стандарт, какво ще стане с всички Lightning port слушалки?

Ако говорим за Multitouch 3D Touch – това би донесло много нови функционалности, благодарение на натискането с няколко пръста. Но въпросът е, дали е нужно? Ще ви кажем обаче какво е нужно – скенер за пръстови отпечатъци, вграден в екрана на смартфона. Това ще помогне на Apple да се отърве от Home бутона и така значително да намали двата безела.

Друга спекулирана добавка е поддръжката на безжично зареждане, както и водо и прахоустойчиво тяло. Вие какво мислите по въпроса? Кое от тези би ви било удобно и кое бихте искали да ползвате задължително? Какво е излишно? Споделете с нас в коментарите.

3 Коментари

  1. Аз съм за „водо и прахоустойчиво тяло“, „скенер за пръстови отпечатъци, вграден в екрана“ също би било добре, за другото ми е все тая, и да сменят порта за слушалки, ако те си вървят в комплект с телефона няма да ми е проблем.

Comments are closed.