apple-sign

Apple има сериозни проблеми при производството на умния си часовник iWatch, съобщава The Information. Изданието твърди, че компанията изпитва затрудненията заради екрана и батерията на устройството.

За да стане положението още по-зле, гигантът е загубил и главния хардуерен директор на проекта. Не е ясно кой е той и защо е напуснал компанията.

Твърди се, че въпреки проблемите с производството премиерата няма да се отлага. Очаква се Apple да представи официално първия си умен часовник iWatch към края на 2014 година.

Възможно е просто в началото бройките да бъдат силно ограничени.

Пазарът на умни wearable устройства се очаква да нарасне през тази година. Слуховете за iWatch се тиражират от миналата година, но компанията продължава да не коментира темата.

Сподели
Предишна страницаYahoo с нов агрегатор на новини: Yahoo News Digest
Следваща страницаSkullcandy ще си партнира с Toshiba
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg