Снимка: Безжични слушалки ALTO

Ако имате нужда от още жокери, че Apple ще премахнат аудио жака от своя бъдещ iPhone модел, ето ви един – според нов доклад, компанията разработва висок клас безжични слушалки, които ще се продават под марката Beats. Става въпрос за слушалки тип „тапички“, които най-вероятно няма да са включени в комплекта на iPhone 7.

Като източник на слуха е назован единствено блога 9to5mac, така че имайте едно на ум. И въпреки това – слуховете вече станаха толкова много, че няма как да не сме готови да видим iPhone 7 без аудио жак.

След като споменахме, че новите high-class безжични слушалки от Apple няма да влизат в комплекта на тазгодишния смартфон, някои ще се замислят, че в кутията на iPhone няма да има аудио аксесоар. Това не изглежда да е така – отново според слуха, iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще дойдат с обикновени слушалки, които обаче ще са Lightning port базирани.

Е, ето. Колко още „съмнителни доклади“ трябва да прочетем, за да повярваме, че Apple ще отстранят аудио жака от бъдещия модел на iPhone?