iphone 5s

Apple може да разшири линията iPhone като включи модели с по-голям дисплей, цветни панели и по-ниска цена. Цитирайки множество източници, Ройтерс пише, че е възможно компанията да обмисля различни размери от 4.7 инча до 5.7-инча. Въпросните модели с голям екран би трябвало да излязат догодина, ако всичко върви по план.

Бюджетният модел може да пристигне в няколко цветови варианта, а Apple обмисля цената му да е 99 долара. Не е ясно дали цената ще е такава с договор или на свободна продажба.

Източниците на Apple твърдят, че плановете на компанията могат да се променят, но iPhone 5S ще излезе по-късно тази година, заедно с бюджетния модел. Очаква се 5S да има сензор за пръстови отпечатъци, а по-евтиният iPhone ще бъде изработен от пластмаса. Foxconn е компанията, която ще произвежда 5S, а Pegatron ще се заеме с другия модел.

Сподели
Предишна страницаОфициално: Samsung представи Galaxy S4 zoom
Следваща страницаNokia със събитие на 11 юли, ще покаже смартфона EOS
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg