Изглежда Apple продължава с практиката да наема на работа хора, които преди това са работили по друг голям проект, още повече когато става въпрос за тяхната потайна електрическа кола. След като Илон Мъск сподели, че Apple наема уволнените от Tesla Motors служители, гигантът от Купертино има ново попълнение в редиците си. Според Electrek, те са взели на работа ветеранът в софтуерното инженерство Ронан Бренан. Той е известен с това, че е работел по дигитални регистрационни номера за коли.

Идеята на Бренан с тези регистрационни номера била такава, че вбъдеще кола би могла да бъде притежавана от повече от един човек – номерът да се сменя взависимост кой шофира. Това би помогнало също и на органите на реда да проследят крадена кола, или пък такава, която е направила нарушение.

Ако слухът, че Apple са наели Ронан Бренан на работа, се окаже реалност, то играта наистина ще загрубее – представете си какви иновации с ябълково лого биха показали от САЩ с една потенциална първа за тях кола. Към момента в LinkedIn профила си Бренан е написал като позиция Secret Agent @ Apple.