Apple-iPhone-6-iPhone-6-Plus-Picture-21

Apple може би планира да ни представи нови модели iPhone рано този следващия месец – на 9 септемрви, съобщава анонимен източник. Това е точно сряда и е в традицията с досегашната практика на компанията. Според тези непотвърдени данни освен смартфони, може да очакваме и нови модели iPad, както и дългоочаквания Apple TV.

Според слухове Apple TV трябваше да се появи през лятото, но това така и не се случи. Смята се, че вероятната причина е, че не всички функции са били готови за тази премиера. Този факт подсилва очакването, че може да ги видим именно през месец септември. Apple TV вероятно ще е с изцяло променени хардуерни възможности. Ако има някакви нови сключени договори с партньори по отношение на предоставяне на съдържание, те ще бъдат обявени на представянето.

Apple би трябвало да пусне „S” версии на iPhone 6 и 6 Plus. Те са с почти идентичен дизайн като основния модел, но с подобрени хардуерни характеристики и нови функции. Според слухове може да видим технологията „Force Touch” от Apple Watch в новия смартфон. Очакваме също и нови модели Macbook и Macbook Pro.

Новите iPad-и могат да включат и отдавна чакания iPad Pro с голям екран. Подобен продукт би се възползвал от възможността в iOS 9 за мултитаскинг. За щастие няма да се наложи да чакаме дълго, за да видим дали ще се потвърдят очакванията ни.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS