K

ои сме, за какво живеем, как сме научени да приемаме света около нас, как разсъждаваме, чувстваме и действаме, това наложено отстрани ли е, или ние сме свободни и самостоятелни в изборите си? Мислим, че сме свободни, защото някой така ни е казал или действително е така, в заблуда ли сме, или се събуждаме всяка сутрин, защото така сме решили сами за себе си? Или някой така е устроил ежедневието ни, контролирайки умовете ни, съзнанието и думите ни?

Ето една малка част от това, което имам предвид в тази статия. Статията за Анонимните (Anonymous), не че имате право да знаете кои са, а и да имахте, нямаше да има шанс да научите.

„Дами и господа, това е обръщение към хората и медиите по света. Позволете ми да споделя с вас едно послание. От вас зависи как ще го приемете, ние трябва да обърнем внимание на някои важни въпроси относно това кои сме и за какво се борим.  Ние сме Анонимните. И преди да ви обясня какво е „Анонимните“  позволете ми да започна с историята на един човек, който решава да стане Анонимен. Това не сте вие или аз, това са всички. Това са нашите братя, сестри, семейство и приятели. Ето тяхната история.

Събудих се днес както всеки друг ден. Алармата, леката дразнеща болка в гърба, някакъв лъч светлина през завесите. Днес беше също като вчера и предвестник на утре. Всеки ден е съвсем същият. Събуждаш се, кафе, цигара, приготвяш се, отиваш на работа. Прекарваш цял ден, занимавайки се с глупости, за които не ти пука, за да изкараш някой лев. Прибираш се, ядеш, два часа време за МЕН, душ, в леглото, повтори. И по този начин днес беше различно. Защото днес осъзнах… Осъзнах какво представлява системата. БЕЗМИСЛИЦА! Днес сам разбрах какъв трябва да бъде животът, вместо това, което просто приемаме. Но защо? Защо толкова много хора игнорират този мъничък сърбеж дълбоко в душата си, който ги зове, опитвайки се да им припомни какъв би могъл да бъде животът или може би трябва да подкрепя вярванията си и да обясня какъв би трябвало да бъде той. Наистина ли сме тук, за да бъдем родени, възпитани и моделирани за конформизъм? Научени какво е да си „нормален“ , как да мислиш, какво да кажеш, как да живееш?

В зората на живота си сме системно обучавани под маската на образованието само за да пораснем с по-високи очаквания от всичкия боклук, който обществото рие в умовете ни. Манията ни по идоли, развлечения и личности ни кара да преследваме невъзможно богатство и слава, докато най-накрая разберем, че реалността чука на вратата и е крайно време да облечем костюма си и да вземем тази мечтана работа, за която всички говорят.  И защо не? Може би приятна къща в краен квартал, хубава кола, достатъчно пари, за да живеем удобно, безчувствени за околния свят. Може би и едно малко кученце? Да, така ще стане. Растем и ни казват кои да бъдем. Превръщаме се в този човек и ни казват какво да купим, как да се обличаме и как да бъдем щастливи. И ако не можем, дрогата винаги помага. После остаряваме, купуваме си къща във Флорида и умираме. Затова ли сме тук? Да бъдем оформяни по калъп, научени да консумираме до деня на смъртта си? Умът ми препускаше… конформизъм, корупция, апатия, примирение, потискане, нарушаване на човешките права. Милиони страдащи, гладуващи, борещи се хора. Но защо? Защо това трябва да се случва и как трябва да го приемем? Корпоративните важни клечки живеят в хайлайфа, докато изнасилват земята, която всички споделяме и крадат начина ни на живот. Културите ни са замърсени от техните проповеди за капитализъм и консуматорство.

Знаем ли още кои сме? Харесва ли ви това, което виждате вътре в себе си? Щастливи ли сте с живота, който имате, борбата на ежедневния ви живот и живота на тези около вас? Можете ли с чисто сърце да оправдаете това, защото в момента вие живеете добре, нищо да не се направи за един по-различен свят, без милиони да страдат? Къде остана състраданието ни? Къде остана страстта ни за живот? Факт: почти половината население на света, над 3 млрд. души, живеят с по-малко от 2,5 долара на ден. Поне 80% от човечеството живее с по-малко от 10 долара на ден и в държави, където разликите в доходите се увеличават. 22,000 деца умират всеки ден поради бедност и 1 млрд. живеят в мизерия. Това е едно на всеки две деца в целия свят. Факт: военните разходи по света през 2000 г. достигат 1620 млрд. долара, показвайки 50 % увеличения от 2001 г. Това отговаря на 2.6% от световния БВП или приблизително 236 долара на всеки човек по света. САЩ с огромния си военен бюджет са основният виновник за сегашната световна тенденция с 43% от всички военни разходи – малко под половината военни разходи по целия свят.

Факт: националният проект за отбелязване и отчитане на полицейското насилие започва през март 2009 г. като метод за регистриране и анализ на полицейски злоупотреби в САЩ, чрез използване на новаторските репортажи с цел проучване на статистическа информация. Общо от април 2009 г. до юни 2010 г. е имало 5,986 регистрирани докладвания за злоупотреби и насилие от страна на полицията. 382 смъртни случая са свързани с полицейско насилие. Около 350 млрд. долара са изхарчени за подобни нареждания и съдебни решения. 23% от докладванията през 2010 г. са били поради пряко физическо насилие. 10,6% са свързани със сексуално насилие. Неотдавна умствено болно момче в Дейтън, Охайо, беше пребито и арестувано от полицията там. Списъкът на корупцията и несправедливостта е много по-дълъг.

И отново питам: Как приемаме всичко това?

Просто защото така са устроени нещата? Ако ние, като хора, имаме души, разум, логика и състрадание, твърдя, че да приемем неприемливо несправедливото съвсем не е приемливо! Беше ли това внезапно просветление, избухнало в мозъка ми, спонтанно възпламенявайки рецепторите и пращайки мислите ми към тези проблеми точно сега? Не, днес е различно, защото от днес аз вече не мога да приемам тази лудост просто защото „такива са нещата“.  Днес виждам пред себе си системата, колелата се въртят, заграждайки ни отвсякъде, докато машината ни поглъща цели. Днес запретвам ръкави. Днес… сърцето и душата ми горят с идеите, които ме правят Анонимен. И днес трябва да си кажем истината в очите. Все още личност, аз съм също така много. Аз съм ти и ти си аз. Ние сме едно в общата си кауза.

Анонимните не е група, нито членство. Анонимните е само идея. Идеята за истинска свобода, свят без корупция, потисничество и тирания, където всички може да живеем според собствените си разбирания, да бъдем себе си и приемани такива, каквито сме. Идея, която иска да защити тези свободи и да следва правилния курс на интереса на хората на тази планета, вместо да допринася към банковата сметка на малък процент заможен елит престъпни политици и правителствени чиновници. Споделяйки тези идеи и принципи, ние всички сме Анонимни. Не сме това, за което ни представят. Докато някои, които се асоциират с Анонимните, взимат личните решения да атакуват чрез хакерство и подвизи. Да бъдеш Анонимен не те прави хакер или престъпник. Да бъдеш Анонимен означава да споделяш ценностите и принципите на свободата, да я защитаваш и преследваш. Ние сме обикновени хора, загрижени за състоянието на този свят. Ние сме твоите приятели, съседи, приятели, семейство. Ние сме твоите пощальони, продавачи, бизнесмени, ветерани, военни. И обединени като идеята, която наричаме Анонимните, ние копнеем за промяна. Промяна в интерес на хората по света.

Чрез този копнеж създадохме това, което кратко, но красноречиво наричаме „Планът“.  „Планът“ се състои в три фази, случващи се по време на следващата година и ще продължи оттам нататък. От началото на 15-ти юни 2011 г. ние увеличихме силата си до 50,00 човека. Нашите действие и страст за нашата идея говорят ясно за искрените и чисти мотиви на нашето движение. Какво желаем? По-обещаващ начин на живот, свободен от ограниченията, наложени от обществото. Свободен от разделение. Свят с прозрачни правителства, които работят за народа, а не срещу тях. Където служителите на мира работят за хората, а не за властта. Свят, където можем да се развием в световна общност, да спрем тези безсмислени войни и да изгладим различията си единствено с чиста дипломация. Искаме по-малко корпоративно влияние в страните ни и в животите ни. Най-вече искаме възможността да контролираме собствената си икономика чрез отстраняване на силите, дадени на световните банки и премахване на техните валути.

Фазите на „Планът“: Събиране, Организация, Мобилизация

Сумирайки многото ни споделени идеи в едно твърдение: Ние желаем свят, в който работим заедно като човешки същества, в най-добрия интерес на хората; решения, взимани от хората, вместо свят, разделен от раса и националност, който функционира само за богатство и завоевания. Фазите на „Планът“ са прости, но и комплексни в целостта си. Събиране. Разпространете посланието и продължете да се просвещавате за корупцията в обществата и света ни. Споделяйте информация и си помагайте при развитието на нови идеи за живота и обществата ни, с цел подобряване на сегашното ни положение. Организация. Продължавайте да разпространявате информацията и идеите ни. Опитайте в рамките на вашето общество да построите единството и да засилите каузата във вашата област. Разберете как да помогнете на хората около вас. Научете се на състрадание, грижа за другите и начин да подобрите живота им. Започнете да планирате начини да обърнете внимание на важните въпроси, които стоят между нас и по-добрия живот. Мобилизация. Нашите усилия не ни довеждат до никъде и изразяваме недоволството си от тези, които контролират сегашната система в организирано, масово съзвучие. Масови протести, бойкоти и други мерки за неподчинение ще бъдат използвани, за да разпространят посланието, че ние отказваме да участваме и да толерираме тази система на робство. Единството ни ще бъде нашата крепост. Уважението и толерантността ще бъдат нашата основа. Каузата ни ще бъде нашата офанзива, а отдадеността, интелигентността и философията – нашата защита. Промяната идва и ние вече можем да я очакваме. Обединени в едно и неделими. Ние сме Анонимните! Очаквайте ни!“

754 Коментари

 1. Title

  […]just beneath, are various absolutely not related sites to ours, even so, they may be surely worth going over[…]

 2. Title

  […]that is the end of this post. Here you will locate some web pages that we feel you will value, just click the hyperlinks over[…]

 3. Title

  […]we prefer to honor a lot of other internet web sites on the web, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages really worth checking out[…]

 4. Title

  […]check below, are some entirely unrelated internet websites to ours, having said that, they are most trustworthy sources that we use[…]

 5. Title

  […]just beneath, are a lot of totally not associated web pages to ours, having said that, they’re certainly really worth going over[…]

 6. Title

  […]although sites we backlink to below are considerably not associated to ours, we really feel they may be truly worth a go as a result of, so have a look[…]

 7. Title

  […]please check out the sites we stick to, which includes this one, as it represents our picks in the web[…]

 8. Title

  […]that will be the finish of this post. Right here you’ll come across some web sites that we think you’ll appreciate, just click the hyperlinks over[…]

 9. Title

  […]that may be the end of this report. Here you will locate some web pages that we feel you will appreciate, just click the links over[…]

 10. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated data, nevertheless definitely worth taking a appear, whoa did a single understand about Mid East has got a lot more problerms as well […]

 11. Title

  […]always a significant fan of linking to bloggers that I appreciate but don’t get quite a bit of link really like from[…]

 12. Title

  […]Every as soon as in a even though we opt for blogs that we study. Listed below are the most up-to-date web pages that we decide on […]

 13. Title

  […]we like to honor quite a few other web web pages around the net, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out[…]

 14. Title

  […]although internet sites we backlink to below are considerably not associated to ours, we feel they’re in fact really worth a go via, so possess a look[…]

 15. Title

  […]please stop by the web pages we comply with, such as this one, because it represents our picks through the web[…]

 16. Title

  […]please go to the web pages we stick to, which includes this one particular, because it represents our picks through the web[…]

 17. Title

  […]Every the moment inside a although we select blogs that we study. Listed beneath are the newest websites that we opt for […]

 18. Title

  […]check below, are some completely unrelated internet sites to ours, however, they are most trustworthy sources that we use[…]

 19. Title

  […]check below, are some absolutely unrelated internet sites to ours, having said that, they’re most trustworthy sources that we use[…]

 20. Title

  […]we came across a cool web page which you may delight in. Take a look for those who want[…]

 21. Title

  […]here are some links to web-sites that we link to for the reason that we believe they’re really worth visiting[…]

 22. Title

  […]check beneath, are some absolutely unrelated internet websites to ours, even so, they are most trustworthy sources that we use[…]

 23. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nonetheless genuinely really worth taking a appear, whoa did one particular learn about Mid East has got far more problerms at the same time […]

 24. Title

  […]very few sites that come about to become in depth below, from our point of view are undoubtedly nicely worth checking out[…]

 25. Title

  […]although websites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we really feel they’re in fact worth a go by means of, so possess a look[…]

 26. Title

  […]we prefer to honor quite a few other internet internet sites around the net, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages worth checking out[…]

 27. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated data, nonetheless truly really worth taking a look, whoa did one particular study about Mid East has got additional problerms also […]

 28. Title

  […]Every when in a while we pick blogs that we read. Listed below are the most up-to-date websites that we choose […]

 29. Title

  […]although sites we backlink to below are considerably not related to ours, we really feel they may be essentially really worth a go by way of, so have a look[…]

 30. Title

  […]that will be the end of this post. Right here you will find some sites that we assume you will value, just click the hyperlinks over[…]

 31. Title

  […]although sites we backlink to below are considerably not related to ours, we really feel they are basically really worth a go by means of, so possess a look[…]

 32. Title

  […]check below, are some entirely unrelated websites to ours, on the other hand, they are most trustworthy sources that we use[…]

 33. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated information, nevertheless definitely worth taking a appear, whoa did 1 learn about Mid East has got extra problerms also […]

 34. Title

  […]here are some hyperlinks to internet sites that we link to due to the fact we feel they may be really worth visiting[…]

 35. Title

  […]we like to honor quite a few other world wide web web-sites around the net, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out[…]

 36. Title

  […]although internet sites we backlink to below are considerably not connected to ours, we really feel they may be truly worth a go as a result of, so possess a look[…]

 37. Title

  […]Every as soon as inside a even though we pick blogs that we read. Listed below are the most up-to-date internet sites that we pick out […]

 38. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated information, nevertheless definitely really worth taking a appear, whoa did a single study about Mid East has got a lot more problerms at the same time […]

 39. Title

  […]that is the finish of this post. Here you’ll obtain some web pages that we think you’ll value, just click the links over[…]

 40. Title

  […]we like to honor several other world-wide-web sites around the internet, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages really worth checking out[…]

 41. Title

  […]here are some links to web-sites that we link to mainly because we believe they’re worth visiting[…]

 42. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, nevertheless seriously really worth taking a search, whoa did a single find out about Mid East has got more problerms as well […]

 43. Title

  […]that could be the finish of this article. Right here you will uncover some web pages that we assume you will appreciate, just click the links over[…]

 44. Title

  […]Every when inside a though we select blogs that we read. Listed beneath would be the most up-to-date web-sites that we select […]

 45. Title

  […]we prefer to honor a lot of other world wide web web sites on the web, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages worth checking out[…]

 46. Title

  […]we came across a cool internet site that you could enjoy. Take a search when you want[…]

 47. Title

  […]we came across a cool web-site which you might take pleasure in. Take a appear in the event you want[…]

 48. Title

  […]very couple of websites that come about to become detailed beneath, from our point of view are undoubtedly well really worth checking out[…]

 49. Title

  […]here are some links to websites that we link to mainly because we consider they’re worth visiting[…]

 50. Title

  […]please check out the web-sites we comply with, including this one particular, as it represents our picks in the web[…]

 51. Title

  […]always a big fan of linking to bloggers that I love but really don’t get quite a bit of link appreciate from[…]

 52. Title

  […]Every the moment inside a while we choose blogs that we read. Listed below are the most current internet sites that we decide on […]

 53. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated data, nonetheless truly worth taking a look, whoa did one learn about Mid East has got much more problerms as well […]

 54. Title

  […]Every once inside a whilst we opt for blogs that we read. Listed beneath would be the most current web sites that we pick […]

 55. Title

  […]we prefer to honor quite a few other net sites around the internet, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out[…]

 56. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, nonetheless definitely really worth taking a look, whoa did a single find out about Mid East has got more problerms too […]

 57. Looking around

  I like to surf around the web, often I will go to Stumble Upon and read and check stuff out

 58. Title

  […]very handful of internet sites that come about to become in depth below, from our point of view are undoubtedly well really worth checking out[…]

 59. Title

  […]we prefer to honor numerous other net web sites around the net, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out[…]

 60. Title

  […]we like to honor quite a few other online internet sites around the web, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out[…]

 61. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated data, nevertheless seriously really worth taking a look, whoa did a single find out about Mid East has got extra problerms too […]

 62. Title

  […]we like to honor several other world wide web sites on the web, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out[…]

 63. Title

  […]very handful of web-sites that come about to be in depth beneath, from our point of view are undoubtedly well really worth checking out[…]

 64. Title

  […]although internet sites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we feel they may be truly really worth a go by, so possess a look[…]

 65. Title

  […]always a large fan of linking to bloggers that I appreciate but do not get a good deal of link like from[…]

 66. Title

  […]check beneath, are some completely unrelated sites to ours, nonetheless, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 67. Title

  […]always a significant fan of linking to bloggers that I really like but really don’t get a lot of link really like from[…]

 68. Title

  […]check beneath, are some totally unrelated sites to ours, having said that, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 69. Title

  […]we like to honor lots of other web internet sites around the web, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out[…]

 70. Title

  […]we like to honor several other internet sites on the web, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out[…]

 71. Title

  […]very handful of internet sites that transpire to be detailed beneath, from our point of view are undoubtedly nicely worth checking out[…]

 72. Title

  […]very few internet websites that happen to be detailed beneath, from our point of view are undoubtedly effectively really worth checking out[…]

 73. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated information, nevertheless genuinely worth taking a look, whoa did 1 understand about Mid East has got additional problerms at the same time […]

 74. Title

  […]here are some hyperlinks to sites that we link to simply because we consider they are really worth visiting[…]

 75. Title

  […]here are some links to internet sites that we link to mainly because we feel they’re really worth visiting[…]

 76. Title

  […]here are some links to websites that we link to mainly because we consider they’re really worth visiting[…]

 77. Title

  […]we prefer to honor a lot of other online web pages around the net, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out[…]

 78. Title

  […]here are some links to internet sites that we link to because we believe they may be worth visiting[…]

 79. Title

  […]just beneath, are various absolutely not connected web-sites to ours, having said that, they are certainly worth going over[…]

 80. Title

  […]we like to honor numerous other world-wide-web websites around the web, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out[…]

 81. Title

  […]check below, are some completely unrelated web-sites to ours, even so, they’re most trustworthy sources that we use[…]

 82. Title

  […]we prefer to honor lots of other world wide web sites on the internet, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out[…]

 83. Title

  […]we prefer to honor numerous other world-wide-web web pages on the internet, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out[…]

 84. Title

  […]check below, are some absolutely unrelated web-sites to ours, even so, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 85. Title

  […]we came across a cool web-site which you might get pleasure from. Take a search in the event you want[…]

 86. Title

  […]just beneath, are numerous absolutely not connected websites to ours, nevertheless, they’re surely worth going over[…]

 87. Title

  […]that may be the finish of this report. Here you will uncover some web sites that we assume you will enjoy, just click the hyperlinks over[…]

 88. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated information, nonetheless truly really worth taking a search, whoa did one learn about Mid East has got extra problerms as well […]

 89. Title

  […]always a massive fan of linking to bloggers that I love but don’t get a whole lot of link enjoy from[…]

 90. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated information, nevertheless really worth taking a appear, whoa did 1 learn about Mid East has got additional problerms at the same time […]

 91. Title

  […]that could be the end of this post. Right here you will uncover some web sites that we assume you will appreciate, just click the hyperlinks over[…]

 92. Title

  […]that could be the finish of this article. Right here you’ll find some websites that we think you will value, just click the links over[…]

 93. Title

  […]just beneath, are various absolutely not connected internet sites to ours, on the other hand, they’re certainly really worth going over[…]

 94. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated information, nonetheless definitely worth taking a look, whoa did a single understand about Mid East has got more problerms also […]

 95. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nevertheless actually worth taking a look, whoa did one learn about Mid East has got extra problerms too […]

 96. Title

  […]Every the moment in a whilst we choose blogs that we study. Listed beneath would be the latest sites that we pick […]

 97. Title

  […]Every the moment inside a when we choose blogs that we study. Listed beneath are the most recent websites that we pick […]

 98. Title

  […]very few web-sites that transpire to be detailed beneath, from our point of view are undoubtedly properly really worth checking out[…]

 99. Title

  […]check below, are some entirely unrelated websites to ours, on the other hand, they are most trustworthy sources that we use[…]

 100. Title

  […]Every once inside a when we pick out blogs that we read. Listed beneath are the latest sites that we decide on […]

 101. Title

  […]we like to honor lots of other world wide web websites around the web, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages really worth checking out[…]

 102. Title

  […]that may be the finish of this article. Right here you will locate some web pages that we think you’ll value, just click the hyperlinks over[…]

 103. Title

  […]check beneath, are some totally unrelated internet sites to ours, even so, they are most trustworthy sources that we use[…]

 104. Title

  […]Every as soon as in a when we select blogs that we study. Listed beneath are the most recent internet sites that we select […]

 105. Title

  […]although sites we backlink to below are considerably not connected to ours, we feel they’re in fact really worth a go through, so have a look[…]

 106. Title

  […]although websites we backlink to below are considerably not related to ours, we feel they are basically worth a go by means of, so possess a look[…]

 107. Title

  […]here are some hyperlinks to web-sites that we link to mainly because we think they may be worth visiting[…]

 108. Title

  […]check beneath, are some entirely unrelated web sites to ours, on the other hand, they’re most trustworthy sources that we use[…]

 109. Title

  […]we like to honor numerous other world wide web sites on the internet, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages worth checking out[…]

 110. Title

  […]very couple of internet websites that come about to become comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly properly worth checking out[…]

 111. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated information, nonetheless truly really worth taking a search, whoa did a single master about Mid East has got far more problerms at the same time […]

 112. Title

  […]very few web sites that transpire to be in depth below, from our point of view are undoubtedly well really worth checking out[…]

 113. Title

  […]always a massive fan of linking to bloggers that I like but do not get a great deal of link enjoy from[…]

 114. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated information, nonetheless seriously worth taking a appear, whoa did one discover about Mid East has got a lot more problerms as well […]

 115. Title

  […]that could be the end of this write-up. Right here you’ll obtain some web pages that we think you’ll enjoy, just click the hyperlinks over[…]

 116. Title

  […]just beneath, are quite a few totally not connected internet sites to ours, however, they are surely really worth going over[…]

 117. Title

  […]that will be the end of this write-up. Right here you will come across some web pages that we think you’ll appreciate, just click the links over[…]

 118. Title

  […]we prefer to honor several other world wide web websites around the internet, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages worth checking out[…]

 119. Title

  […]although internet websites we backlink to below are considerably not connected to ours, we feel they may be really really worth a go as a result of, so have a look[…]

 120. Title

  […]check beneath, are some totally unrelated internet websites to ours, nonetheless, they’re most trustworthy sources that we use[…]

 121. Title

  […]Every after in a whilst we choose blogs that we read. Listed beneath are the most recent web sites that we pick out […]

 122. Title

  […]very few web sites that transpire to be in depth below, from our point of view are undoubtedly properly worth checking out[…]

 123. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, nonetheless seriously really worth taking a appear, whoa did one find out about Mid East has got additional problerms as well […]

 124. Title

  […]check below, are some entirely unrelated websites to ours, nonetheless, they are most trustworthy sources that we use[…]

 125. Title

  […]we came across a cool web-site which you may well take pleasure in. Take a appear should you want[…]

 126. Title

  […]although web sites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we really feel they’re in fact worth a go by way of, so possess a look[…]

 127. Title

  […]although internet websites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we really feel they’re really really worth a go by way of, so possess a look[…]

 128. Title

  […]although sites we backlink to below are considerably not related to ours, we feel they may be truly really worth a go by, so have a look[…]

 129. Title

  […]although internet websites we backlink to below are considerably not related to ours, we feel they are really really worth a go by means of, so have a look[…]

 130. Title

  […]very handful of web-sites that come about to become in depth below, from our point of view are undoubtedly well really worth checking out[…]

 131. Title

  […]always a significant fan of linking to bloggers that I like but don’t get a great deal of link really like from[…]

 132. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated information, nevertheless seriously really worth taking a appear, whoa did one particular find out about Mid East has got additional problerms too […]

 133. Title

  […]just beneath, are quite a few absolutely not related websites to ours, even so, they are certainly worth going over[…]

 134. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nonetheless truly really worth taking a appear, whoa did one discover about Mid East has got more problerms too […]

 135. Title

  […]Every the moment in a whilst we choose blogs that we study. Listed below are the most current internet sites that we decide on […]

 136. Title

  […]very couple of web-sites that take place to be comprehensive below, from our point of view are undoubtedly nicely really worth checking out[…]

 137. Title

  […]that would be the end of this article. Right here you will discover some sites that we assume you’ll appreciate, just click the links over[…]

 138. Title

  […]we like to honor a lot of other online web sites around the net, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages really worth checking out[…]

 139. Title

  […]the time to read or take a look at the subject material or web pages we have linked to beneath the[…]

 140. Title

  […]we like to honor quite a few other world-wide-web web pages around the web, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out[…]

 141. Title

  […]we like to honor lots of other internet websites on the internet, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out[…]

 142. Title

  […]we prefer to honor many other internet websites around the web, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages really worth checking out[…]

 143. Title

  […]that could be the finish of this report. Here you’ll obtain some internet sites that we assume you’ll value, just click the links over[…]

 144. Title

  […]here are some links to web sites that we link to since we assume they are worth visiting[…]

 145. Title

  […]that will be the finish of this article. Right here you’ll come across some web-sites that we consider you’ll value, just click the links over[…]

 146. Title

  […]we prefer to honor numerous other world-wide-web internet sites around the net, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages really worth checking out[…]

 147. Title

  […]that is the finish of this post. Right here you will locate some web sites that we consider you will value, just click the hyperlinks over[…]

 148. Title

  […]please take a look at the websites we adhere to, such as this one particular, because it represents our picks from the web[…]

 149. Title

  […]check below, are some totally unrelated web sites to ours, even so, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 150. Title

  […]although internet websites we backlink to below are considerably not associated to ours, we feel they are essentially really worth a go by means of, so have a look[…]

 151. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated information, nonetheless seriously worth taking a look, whoa did one understand about Mid East has got a lot more problerms at the same time […]

 152. Title

  […]that is the finish of this article. Right here you will discover some web sites that we feel you’ll value, just click the links over[…]

 153. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated information, nonetheless actually worth taking a search, whoa did 1 master about Mid East has got far more problerms at the same time […]

 154. Title

  […]that is the finish of this write-up. Right here you will find some web pages that we consider you will value, just click the links over[…]

 155. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated data, nevertheless genuinely really worth taking a search, whoa did one particular study about Mid East has got more problerms too […]

 156. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a number of unrelated data, nevertheless truly really worth taking a look, whoa did a single master about Mid East has got much more problerms also […]

 157. Title

  […]please stop by the websites we stick to, which includes this 1, because it represents our picks through the web[…]

 158. Title

  […]that is the end of this post. Right here you will locate some web sites that we feel you’ll value, just click the links over[…]

 159. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated data, nevertheless seriously worth taking a search, whoa did one particular find out about Mid East has got much more problerms at the same time […]

 160. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated data, nonetheless actually really worth taking a look, whoa did a single discover about Mid East has got more problerms also […]

 161. Title

  […]very handful of internet sites that occur to be comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly very well really worth checking out[…]

 162. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated information, nonetheless genuinely really worth taking a search, whoa did one particular understand about Mid East has got far more problerms too […]

 163. Title

  […]we prefer to honor many other web web pages on the internet, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages really worth checking out[…]

 164. Title

  […]we prefer to honor many other world wide web internet sites around the web, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Below are some webpages really worth checking out[…]

 165. Title

  […]here are some hyperlinks to internet sites that we link to mainly because we think they are worth visiting[…]

 166. Title

  […]please check out the web sites we adhere to, including this one, because it represents our picks from the web[…]

 167. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nevertheless really worth taking a search, whoa did one understand about Mid East has got extra problerms also […]

 168. Title

  […]although websites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we really feel they’re basically really worth a go by means of, so possess a look[…]

 169. Title

  […]although web sites we backlink to below are considerably not associated to ours, we feel they are in fact worth a go as a result of, so have a look[…]

 170. Title

  […]check below, are some entirely unrelated web sites to ours, on the other hand, they’re most trustworthy sources that we use[…]

 171. Title

  […]we prefer to honor numerous other internet websites around the net, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out[…]

 172. Title

  […]although internet websites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we really feel they are truly really worth a go through, so have a look[…]

 173. Title

  […]although internet sites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we feel they may be essentially worth a go as a result of, so possess a look[…]

 174. Title

  […]that may be the end of this post. Here you’ll locate some internet sites that we believe you’ll enjoy, just click the hyperlinks over[…]

 175. Title

  […]Every once inside a even though we opt for blogs that we study. Listed below are the latest websites that we pick out […]

 176. Title

  […]check below, are some absolutely unrelated internet sites to ours, even so, they may be most trustworthy sources that we use[…]

 177. Title

  […]although web sites we backlink to below are considerably not associated to ours, we feel they are really worth a go as a result of, so possess a look[…]

 178. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, nonetheless truly really worth taking a search, whoa did one understand about Mid East has got additional problerms too […]

 179. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated data, nonetheless truly really worth taking a appear, whoa did one particular find out about Mid East has got extra problerms too […]

 180. Title

  […]please go to the web sites we adhere to, which includes this one particular, as it represents our picks from the web[…]

 181. Title

  […]the time to read or check out the content material or internet sites we’ve linked to below the[…]

 182. Title

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nevertheless definitely really worth taking a search, whoa did 1 master about Mid East has got extra problerms also […]

 183. Title

  […]we prefer to honor many other world-wide-web internet sites on the net, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages really worth checking out[…]

Comments are closed.