lg-g2-picture-11

Голяма част от собствениците на LG G3 вече се радват на Android 5.0 Lollipop, като до края на годината или началото на следващата всички трябва да получат най-новата версия на операционната система на Google. Не всички имат най-новия флагман на компанията, затова е логично определен брой потребители да си задават въпроса кога ще дойде и техният ред.

ВИЖ ОЩЕ: NOKIA C1 ЩЕ Е НОВИЯТ ТЕЛЕФОН С ANDROID

Въпреки че е по-стар модел, LG G2 все още е достойна конкуренция на редица други топ смартфони. Наското изтекоха скрийншоти на устройството с ъпдейт до Lollipop 5.0.1, което означава, че той не трябва да се бави още дълго. От снимките става ясно, че корейският модел най-вероятно първи ще получи актуализацията, но предполагаме, че тези в другите страни бързо ще го последват.

G2 е с 5.2-инчов IPS дисплей с резолюция 1080 x 1920 пиксела, четириядрен процесор Snapdragon 800, 2GB оперативна памет, 3000 mAh батерия и 13-мегапикселова камера. Скрийншотите са за LG G2 F320L, който се предлага в Южна Корея, но това не трябва да ви притеснява. Най-вероятно в началото на 2015 г. и потребителите с този смартфон ще имат Android 5.0.

Android-5.0.1-LG-G2