ADATA Technology представи своя нов Ultimate SU650 M.2 2280 SATA SSD диск. Устройството разполага с 3D TLC флаш памет, капацитет до 480GB и скорости на четене и запис до 550/510MB/s.

Ultimate SU650 идва с интелигентни технологии като SLC кеш, LDPC код за корекция на грешки и компактен M.2 2280 форм фактор, който го прави подходящ както за ноутбук устройства, така и за настолни компютри.

Наличните сторидж варианти ще са с избор между 120GB, 240GB и 480GB. Допълнителните бонуси включват MTBF рейтинг от 2 млн. часа, 80% по-висока енергоефективност в сравнение с обикновени HDD устройства, както и безплатен софтуер, предоставящ доста опции за управление на устройството и бърза миграция на информацията на новата сторидж платформа.

Сподели
Предишна страницаКакво се промени в сегмента на бизнес софтуера през последните 20 години
Следваща страницаNikon реализира нова версия на фърмуер от серия Z
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.