Какво става, когато дадеш на режисьорa на култовата поредица „Monty Python“ да режисира модерна комедия? Става абсолютно всичко. Не, не! Така се казва новата британска комедия – „Absolutely Anything“, в която Саймън Пег ще влезе в ролята на човекa, от който зависи съдбата на планетата Земя. Буквално.

Историята разказва за група шантави извънземни, които решават че ще унищожат Земята, освен ако едно човешко същество не докаже, че сме способни на добро. За целта те му дават силата да прави абсолютно всичко и започват да наблюдават действията му. И какво си мислите, че става? Да, точно така, той използва силите си, за да накара кучето си да говори, да превърне тялото си в това на манекен и за още куп простотии. По пътя към осигуряването на сигурно бъдеще за планетата кой ще извърши големи глупости, докато най-накрая осъзнае, надявам се, за какво е всичко това.

Ще ви бъде интересно, надявам се, да разберете кой ще вземе участие в „Absolutely Anything“. Освен Саймън Пег, познат ни от филми като „Шон от мъртвите“ (Shaun of the Dead) и новите продукции „Star Trek“, ще видим още Кейт Бекинсел, Роб Ригъл („Внедрени в час“) и цял куп познати актьори от филмите „Monty Python“. „Absolutely Anything“ също така се явява и последният филм на Робин Уилямс, в който той взима участие преди да почине. Тук обаче няма да го видите, той само озвучава кучето на героя на Саймън Пег Денис.

„Absolutely Anything“ излиза по кината на 14 август тази година за Великобритания, а режисьор е Тери Джоунс.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS