От 18 юли VIVACOM започва ексклузивно намаление на цените на всички смартфони в магазините си в цялата страна. В промоцията ще бъдат включени и най-търсените модели. Отстъпките за устройствата ще бъдат до 80% от първоначалната им стойност и ще важат както при покупка в брой, така и при разсрочено плащане.

От намалението могат да се възползват всички нови абонати на VIVACOM, ако сключат договор за мобилна услуга. Промоционалното предложение ще е валидно от 18 до 31 юли.

Основното предимство на офертата на VIVACOM е в това, че тя осигурява огромни отстъпки в цените на всички смартфони, включително и на едни от най-хитовите модели. Например при сключване на договор за 24 месеца за тарифен план Net&Call XXL, водещият модел смартфон HTC One M8 може да бъде закупен за 549.90 лв., вместо за около 770 лв. Популярният LG G2 Mini, със същия тарифен план, ще струва 149.90 лв., вместо близо 290 лв.

До края на юли VIVACOM дава и 40 лева отстъпка от месечната таксата на Net&Call XXL за целия срок на договора, която се получава заедно с отстъпката до 80% от стойността на най-популярните модели смартфони.

Бележка: Цената на One (M8) вече е 549.90 лв!