Rogue One

Ако все още не знаете, дългоочакваният филм Rogue One, излиза само след два месеца. Финалният му трейлър е наистина внушаващ, с всичката тази драматична музика и всички речи, изпълнени с надежда. Както обикновено сюжетът е завъртян около съдбата на галактиката. Нищо ново, но това не пречи епизодите на Star Wars да са едни от най-гледаните. Филмът излиза официално на 16 декември.

Power Rangers

Може би всеки от нас, като чуе името „Power Rangers“ очаква някакъв глупав филм, но този трейлър показва нещо малко по-различно. Сюжетът, както се вижда не е кой знае колко интересен, но пък може би ефектите ще са добри. Това е само първият трейлър на този филм, така че не се разбира, какво точно да очакваме от рейнджърите. Power Rangers излиза през март 2017, но дотогава ще разберем дали ще си заслужава гледането.

Iron Fist

За хората, които си падат по битки тип „бойни изкуства“, които заместват безкрайните експлозии и стрелби в днешните екшън филми, то тогава Iron Fist ще ви хареса. Въпросът е, ще успее ли филмът и неговия герой да си създадат идентичност, такава каквато останалите Netflix епизоди на Marvel. Трейлърът не ни вдъхва много доверие, но Iron Fist излиза през март, така че още е рано да се каже.

Divines

Divines получи доста одобрения в Кан тази година и сега Netflix представя филма на целия свят с един трейлър, който едновременно е забавен, чаровен и смущаващ. Филмът е за две тийнейджърки, които са готови на всичко да забогатеят и затова започват да продават наркотици. Официално излиза на 18 ноември тази година.

Loving Vincent

Ето това, определено ще бъде интересен филм за гледане. Причината засега не е сюжета на филма, защото от трейлъра много не се разбира, дали Loving Vincent ще си заслужава гледането, но определено има какво да се види в него, относно начина, по който е направен. Филмът е сглобен от 62 450 картини, нарисувани в стил Ван Гог. Ще бъде едновременно странно и красиво да видим как тези картини оживяват… Все още няма официална дата, на която се очаква да излезе Loving Vincent.

John Wick: Chapter 2

John Wick изникна от нищото през 2014, като стана хит благодарение на тоновете екшън, които гледахме във филма. От трейлъра виждаме, че героят ще се завърне и догодина за втора доза, като от трейлъра виждаме, че няма да има никакви промени по формата на продукцията. Chapter 2 излиза на 10 февруари 2017, като в него ще участва и Лоранс Фишбърн… Определено ще има какво да видим във втората част на John Wick. Но дали ще предизвика такъв бум, както първата? Е, ще разберем скоро.

Army of One

Ще ви кажем само три неща за този филм:

  1. Никълъс Кейдж
  2. Ръсел Бранд ще играе Бог
  3. Излиза директно на DVD

Е, какво мислите за тези 7 предстоящи филма? Бихте ли гледали някой от тях? Ако смятате, че сме пропуснали някой нов важен трейлър, ще се радваме да споделите с нас в коментарите.