Kingsman: The Golden Circle

Първият Kingsman беше микс от екшън и комедия, което учудващо се превърна в страхотен хит. И сега, две години по-късно, сагата се завръща с още по-добри ефекти и още няколко страхотни актьори. Излиза на 22 септември.

Alien: Covenant

Това не е точно трейлър, а по-скоро кратко видео, което има за цел да направи връзка между Prometheus и Alien: Covenant. Кадрите са страхотни, точно такива, каквито очакваме да видим и във филма. Новият Alien излиза на 19 май.

Cars 3

Историята, която разказва „Колите 3“ е перфектният завършек на поредицата. Деца и родители със сигурност отново ще се влюбят в света на колите с това филмче. Излиза на 16 юни.

Once Upon a Time in Venice

Брус Уилис си иска кучето. Това не ви ли напомня малко (много) на Джон Уийк? Е, преценете сами дали бихте го гледали… Със сигурност ще бъде готин екшън, но нищо специално. Излиза на 16 юни.

The Exception

Определено това няма да бъде най-добрата продукция на A24… Освен това можете лесно да разберете цялата история на филма за тези 2 минути и 12 секунди. Който обича мелодрами, разбира се, ще хареса сюжета, колкото до останалите, може би гледането няма да си заслужава. Излиза на 2 юни.