Flatliners

Flatliners е нещо като продължение/римейк на филма със същото заглавие от 1990 година. Разказва се за студенти по медицина, които на няколко пъти почти се убиват (тоест на практика умират за по няколко минути), от което стават по-умни и накрая биват преследвани от демони. Доста наподобява Final Destination, само че е с Елън Пейдж. Излиза на 29 септември.

Detroit

Най-новият филм на Катрин Бигълоу е леко ужасяващо връщане назад в 1967 по време на бунта в Детройт, САЩ. Трейлърът е много добър. Насилието е направо клаустрофобично и се усеща, че нищо добро няма да излезе от него. Филмът излиза на 4 август.

After Louie

От това, което виждаме от този трейлър, се очертава една добра продукция. After Louie се разказва за един артист, който се опитва да се справи с разликата в поколенията между хомосексуалните мъже като него, които са живели по време на СПИН епидемиите и по-младите от него, които живеят в по-безопасно време. Все още не е дадена дата на официална премиера.

Goodbye Christopher Robin

Един красив игрален филм за една красива история. В този трейлър виждаме щастие, усмивки… само хубави неща. Дали обаче филмът ще бъде изпълнен само с положителни емоции? Излиза на 29 септември, така че до тогава със сигурност ще видим още няколко трейлъра за продукцията.