macbook_air_12_display_2

Вече видяхме как ще изглежда новият MacBook Air, наскоро се появи информация, че Quanta Computer е започнала производството на тънкия лаптоп, а сега китайският сайт iFanr публикува няколко снимки, за които твърди, че показват дисплея на компютъра.

ВИЖ ОЩЕ: APPLE ВСЕ ОЩЕ РАЗРЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ С БАТЕРИЯТА НА APPLE WATCH

Забелязват се две значителни разлики от сегашния MacBook Air. Първо, вместо стандартаната светеща ябълка отзад, тук имаме метално лого, подобно на това, което Apple използват за своите iPad-и. Вероятната причина за тази промяна е намаленият размер на лаптопът, като той ще е по-тънък от своя предшественик.

Второто е, че страничните рамки са значително по-тънки в полза на дисплея. Вместо да бъде избрана опцията за разположение на екрана от край до край, Apple са предпочели да използват черните рамки, с които е по-трудно да се направи разлика къде точно свършва дисплеят, когато той е изключен.

Очаква се следващото поколение MacBook Air да бъде с изцяло нов дизайн – по-тънък и лек, клавиатурата вече е от край до край по цялата ширина на лаптопа, а бутоните са разместени на места, като също така са видимо по-близо един до друг, обновен тракпад и само един USB Type-C порт.