Luba6ky

 

 

6. Историята не става за нищо

Гледали ли сте „The Avengers“? Да, първата част? Чудесно, дано никой не го е гледал, защото филмът не е нещо кой знае какво. А „Avengers: Age of Ultron“ е още по-зле. История за богове, хора с железни костюми и чудовища, които рушат всичко. Стига де! Кой харесва такива неща. Нима като деца сте гледали подобни филми? И всичките имат супер сили, с които раздават шамари наляво и надясно. Това е измислица и въобще не е яко. И цялото това нещо заради един скиптър с камъче и изкуствен интелект, който кривва малко от правия път. Не! Това не си заслужава да се гледа. Пък и целият екип от супергерои се разцепва и почти ги побеждават, а след това те намират сили и се обединяват отново и истинският бой започва. И сега, ако ми кажете, че от това ви настръхват косъмчетата? Твърде много драма.

7. Слаба актьорска игра от неизвестни актьори

И кой беше Робърт Дауни-Младши? А, да! Той беше Железният човек. И е играл в още няколко яки филма. Е, голяма работа. Нима си струва да гледате филма за това. И този Крис Хемсуърт, който е в ролята на Тор. Руса коса, сини очи и тяло на бог. О, да. Той е бог. Е, момчета, ако не искате гаджето ви да припада по време на филма, по-добре не ходете да го гледате. А пък за Скарлет Йохансон няма какво да говоря с нейните големи … тайни и прочие. Не, просто не си струва да го гледате.

8. Ефектите са с лошо качество и нямат никакво въздействие

Без CGI съвременното кино просто е загубено, а в този филм ефекти не липсват. И са ужасни, лошо направени и лошо измислени. Все едно гледате някой ниско бюджетен филм със слаба режисура и още по-слаб екип от дизайнери и специалисти по ефектите. Въобще не е това, което сте гледали на трейлърите, така че просто не го гледайте. Още по-малко на кино и още по-малко, ако е в Арена PREMIUM. Залата с най-добрия звук в България, но не и филмът.

9. Вижън въобще не е толкова готин

Както казах, всичките герои са със специални супер сили или костюми със супер сили, но явно Ултрон е толкова корав противник, че дори и боговете не могат да го победят. Хаха, да не повярва човек. И какво ще правят? Ами ще си направят ново другарче, защото явно сами няма да успеят. Той се казва Вижън и нито е силен, нито може да се бие. Въобще не знам защо го създадоха – той ще хапне доста солидно количество бой.

10. Това може и да е последният път, в който виждаме тези лица, така че за какво въобще да ги гледаме

За щастие, това може би е последният път, в който виждаме този Железен човек, този Капитан Америка и доста от героите, които бяха основата на отмъстителите. Със сигурност някои повече няма да ги видим, защото ще умрат в „Avengers: Age of Ultron“. Супер! И без това вече омръзнаха на всички и със сигурност няма да липсват на никого.

Тийзър

А дали някой ще вдигне чука на Тор все пак…

След такова разочарование в заключение можем да кажем само една дума – спокойно. Avengers: Age of Ultron би могъл да се бори за екшън на годината. Сигурни сме, че филмът ще има голям успех в бокс офиса и ще заинтригува всички вас. Ние лично останахме очаровани от всеки един малък детайл, всеки момент, всяка бойна и екшън сцена, развоя на събитията и завършека. Завършекът е култов. Очакваме с нетърпение следващата продукция от вселената на Marvel, за да разберем какво още ще се случи. Разбира се, няма как да минем и без вашите коментари, ще се радваме да споделите какво мислите за Avengers: Age of Ultron, след като го гледате, ако все още не сте. Секцията за коментари е ваша.

luba6ky-ventsy-dimitrov

 

  Начална снимка: Marvel  

 

  Изработка: Luba6ky