До 30 ноември, клиентите на Теленор България могат да се насладят на невероятни оферти с до 40% намаление на избрани устройства. Черният петък тази година стартира с технологични любимци като смартфоните SAMSUNG Galaxy A12,  REALME 8 5G и таблетът LENOVO Tab M7, който идва с цели 40% отстъпка при подписване или подновяване на договор с план Интернет с абонамент над 20,99 лв. на месец.

Изненадите за любителите на празничното пазаруване не спират дотук, защото операторът предлага и 30% по-ниска цена за невероятния XIAOMI Redmi Note 10 5G с план Тотал Макс от 36,99 лв. на месец. А пречиствателя за въздух на XIAOMI Mi Air Purifier Pro, който може да бъде закупен на цена от 17,99 лв/месец за още по-чисто вкъщи за предстоящите празнични дни.

Времето до празниците може да се отмерва още по-приятно и със SAMSUNG Galaxy Watch3 45mm LTE, който идва с 20% по-ниска цена, който освен, че е прахо- и водоустойчив, осъществява мониторинг на съня и измерва крачките. Със същото намаление, можете да откриете и функционалният лаптоп LENOVO ThinkPad L14 20U2S7C, който може да бъде закупен с план Интернет Макс на цени от  35.99 лв./месец.

Цените са валидни както във физическите магазини на оператора, така и онлайн, а пълна информация за това и други предложения в Теленор, е достъпна на www.telenor.bg, чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и в магазинната мрежа.

Сподели
Предишна страницаДамското портмоне – неизменен аксесоар за всяка жена
Следваща страницаMastercard премахва магнитните ленти на своите карти
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.