M9

HTC One M9 е един от основните претенденти за титлата тази година и наред с Galaxy S6, който беше представен в същия ден, ще се изправи срещу iPhone 6 и обявения за най-добър телефон – LG G3. Днес вече може да споделим с вас и примерните цени, на които ще се продава HTC One M9, защото от Retailer B&H Electronics по невнимание пуснаха информация в сайта си. Сумата е 649 евро за 32GB версия, а освен това споделиха, че може да очакваме телефона от 25 март. Това е малко по-евтино от Galaxy S6 и е интересно, че тайванците ще се пробват да стартират продажбите си заедно с основния си конкурент. Както ви е ясно, това не важи за България, където датите и цените вероятно ще са други, но все още, за съжаление, не са ясни.

ВИЖ ОЩЕ: ГОЛЕМИЯТ ГРАД: ЗА ДА СИ УСПЕШЕН, ТИ ТРЯБВАТ 95% РАБОТА И 5% ТАЛАНТ

От характеристиките на HTC One M9 може да отбележим Full HD 5-инчов 1080p LCD дисплей, 64-битовият 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 810 процесор и 20-мегапикселова задна камера, включваща последната BSI технология. HTC обещава толкова дълбоки детайли при снимките, че ще се зачудите дали не са снимани с DSLR фотоапарат. Това ще покаже ревюто, което ще ви подготвим, когато му дойде времето.

Към спецификациите на новия флагман влизат още 3GB RAM, 2840mAh батерия, 32GB вградена памет (от които ще получите около 21GB за използване), като в допълнениe има опция и за microsSD карти. Една от основните промени е предната камера, която вече е 4-мегапикселова UltraPixel.

ВИЖТЕ НАШЕТО ОБЗОРНО ВИДЕО ЗА ONE M9