One M9

Вчера стана ясно, че HTC One M9 ще се продава у нас във всички мобилни оператори и в някои големи търговски вериги. Продажбите в България започват от 9 април, но днес е 8 и вече имаме малко информация за цените и на другите места, където може да го купите.

Очевидно е, че не само родните оператори ще продават новия флагман на тайванския гигант. След кратко разследване на някои големи вериги, които предлагат потребителска електроника у нас, HTC One M9 може да се намери и в eMAG и Technomarket. Цените са 1.489.99 лв. и съответно 1,499.00 лв. Като бонус, Technomarket са включили в сумата от 1,499.00 лв. и един Blaupunkt Speaker, който самостоятелно струва 79.00 лв.

Както виждате, борбата за най-добра оферта започна. Всички цени се придържат към обявената от мениджъра на HTC, а именно 1499 лв. Вероятно няма да падне много скоро, но пък комплектите с някакви подаръци ще стават все по-интересни. Очакваме и предложенията на операторите ни, които ще се опитат да ни привлекат с някой изгоден тарифен план. За момента може да намерите информация в каталога на Vivacom, в който HTC One M9 е на цена от 47.90 лв./мес. с MaxiCall XX.

От днес Мтел започва продажбите на най-новия флaгман на HTCOne M9. Цената на иновативния смартфон е 46,98 лева на месец или 1079,98 лева в брой с Мтел трансфер XL при сключване на договор за две години. Все пак, ако го търсите в сайта им, на този етап го няма.

ОБНОВЕНО:

Теленор ще предложи дългоочаквания флагман HTC One M9 от 16 април в цялата търговска мрежа на компанията. Моделът ще се предлага в два цвята – сив и сребърно-златист на цена от 1079,99 лв. в брой или 53,59 лв. на месец с план Резерв Стандарт 99,99 сега с промо такса от 29,99 лв.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS