Честно да си кажа, не знам дали съм гледал няколко различни трейлъра за един филм в рамките на толкова кратко време. Студиото Village Roadshow този път наистина се изхвърли, но пък смея да твърдя, че ме заинтригува. Това стана с финалния вече трейлър за “Лудият Макс: Път на яростта” (Mad Max: Fury Road), който излезе днес.

Във всичките няколко трейлъра за продукцията виждаме по нещо ново. Последният показа кадри от старата трилогия филми, но също беше много добър. Сега, когато премиерата на филма е само на две седмици от нас, продуцентите ни предоставят един финален трейлър, който да затвърди желанието ни за гледане на “Лудият Макс: Път на яростта”. В него виждаме Императрицата Фюриоза (в ролята пленяващата Чарлиз Терон) в малко по-различна светлина (а също и без една ръка). Интересно какво ли да очакваме от филма, когато излезе.

С риск да се повторя – “Лудият Макс: Път на яростта” излиза в България на 15 май, а режисьор е легендарният Джордж Милър. В главната роля на Макс Рокатански ще видите Том Харди.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS