След броени часове Samsung най-накрая официално ще пуснат Galaxy Note 7. Въпреки, че вече се появиха стотици клипчета, в които се споменава какво да очакваме от новия телефон, несъмнено има милиони хора по света, които чакат с нетърпение неговата премиера. Тя ще се състои в Ню Йорк. Но не се натъжавайте. От Samsung са помислили за всички техни фенове, които нямат възможност да отидат до американския град.

Шоуто ще се предава на живо и то на 360 градуса. Мобилните потребители могат да влязат тук (в сайта на Samsung), или в ютуб в официалния канал на Samsung Mobile. Разбира се, това важи за притежателите на устройства с операционна система както на Android, така и на iOS. А хората, които предпочитат да гледат премиерата през своите компютри, могат също да влязат в сайта на Samsung. Не забравяйте обаче, че въпросните 360-градусови видеа, не работят в браузърите на Safari и Internet Explorer, както и на по-стари версии на други браузъри.

Както обикновено Smart News ще покрие най-интересните новини от събитието. Затова бъдете с нас утре в 18 часа българско време, за да посрещнем заедно новия Galaxy Note 7!