Предстои най-хубавото време в годината, когато имаме повече време за себе си и правим всичко, което обичаме с любимите хора. Не оставяйте за последния момент, избора на подаръци, с които искате да ги зарадвате на Коледа и Нова година! Започнете още от сега да подготвяте своите изненади за тях, а ние ще ви помогнем с няколко съвета:

Подаръци за мъж

Ако търсите подходящ подарък за мъж, заложете най-вече на практичността, съветват от сайта Neostyle. Мъжете обикновено не си падат по сувенири и безполезни предмети, затова ще са ви благодарни, ако си направите труда да вземете подарък, който ще им влезе в употреба.

Ако искате да заразвате човек, който е фен на спорта, можете да му вземете сак, в който да носи всичките си вещи и пособия, необходими за фитнеса или спортната зала. В зависимост от спорта, който тренира, страхотни подаръци за този мъж биха били още: ръкавици за фитнес, ски оборудване, тенис ракета, както и спортна бутилка за вода. Феновете на туризма пък ще се зарадват на нова палатка, спален чувал или компас. Ако изберете подарък според интересите му, мъжът ще е очарован от това, че мислите за него и уважавате хобитата му.

Подаръци за жена

За разлика от мъжете, жените харесват всичко. Шоколадови бонбони, роза или лалета – всеки жест на внимание ще се хареса на нежния пол, ако е поднесен с любов. Ако обаче искате наистина да впечатлите една жена, задайте си въпроса какви са мечтите й и се опитайте да ги осъществите.

Може например винаги да е мечтала да си има домашен любимец. Тогава вече знаете какво да й подарите. Ако си пада по изненадите, можете да й организирате екскурзия до екзотична дестинация, екстремно скачане с бънджи или да й направите парти.

Ако разбира се финансите не ви позволяват такива мащабни подаръци, заложете на хобито и интересите й. Приятелката ви обича да снима и мечтае да направи изложба? Тогава й подарете фото техника или курс по фотография. За жените, които обичат да четат, още една книга от любимия автор или абонамент за любимото списание никога не са излишни.

Сподели
Предишна страницаНай-добрите технологични подаръци за Коледа 2018
Следваща страницаGoogle конференцията DevFest Sofia ще се проведе за първи път у нас
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.