SmartWatch_PP_phone_01

От днес VIVACOM предлага ексклузивно ново „умно” устройство – часовникът SmartWatch на Sony. Наред с обичайните функции за точно време, иновативният продукт се свързва със смартфона на притежателя си чрез Bluetooth и му дава възможност да чете съобщенията си, да следи обажданията си, както и да проверява мейла, календара и акаунтите си в социалните мрежи, а пускането на музика, използването на калкулатора и свалянето на приложения са възможни без докосване до телефона. Устройството ще се предлага на цена от 249,90 лв., а лоялните клиенти на VIVACOM ще могат да се възползват от 40% отстъпка.

Тънкият едва 8 мм часовник е с алуминиево тяло и защита от прах и напръскване. Лесен и удобен за носене, той може да се постави както около китката, така и върху дрехите на притежателя си, за да му осигури пълен контрол върху функциите.

SmartWatch_Wristband_Solo_Black_01

Впечатляващият 1.3-инчов OLED сензорен екран на Sony SmartWatch е с резолюция 128х128 пиксела и поддържа 65 000 цвята.

„Умното устройство” e съвместимо със смартфони с Bluetooth и Аndroid 2.0 или по-нова версия. Особено подходящ е за всички актуални модели на Sony – Xperia Z, Xperia T, Xperia U, Xperia tipo, Xperia tipo dual, Xperia S, Xperia go.